Dagens interiörbild.

Allmänt


Bilden blir lite suddig eftersom jag fotat en sida i ett blad.. Men den fina hyllan syns ju ganske okej ändå 🙂

När jag bläddrat igenom en massa blader för att hitta inspiration till Johannas rum så hittade jag den här bilden på ett "vuxen sovrum" i en Family Living  från 2006 och jag fastnade direkt för hyllan de monterat bakom sängen!

Jag tycker att det här är ett perfekt alternativ till tavlor för en sån här hylla gör att du lätt som en plätt kan variera de små detaljerna efter årstid. Det här var så fint att jag får lust att göra exakt likdant på vårt sovrum här hemma en dag 🙂 Också kan man ju alltid sätta tavlor ÖVER hyllan om man har högt i tak och de får plats.

Nu ska vi gå ut en liten sväng i det vackra vädret.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens interiörbild.”

 1. Tack för tipset! Jättefint med en sådan hylla ovanför sängen. 🙂

 2. Madelene says:

  Vad roligt vi skall göra om vårat sovrum ni i sommar och när jag såg bilden så är det mitt tänk. vi har nästan planerat det så.

  Bamse kram Madelene(Landvetter)

 3. AnnaStina says:

  Bara kul att få ge tips! 🙂

  Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *