Dagens interiörbild.

Allmänt


Bilden är från min f.d butik "Gizmo & Co" och det FINA runda matbordet kommer från "All in wood".  Servisen kommer från "Mateus" och den här turkosa  färgen är så läcker på sommaren !

Plötsligt en dag då jag låg där i min solstol i Thailand så kom jag på att jag vill byta ut vårt matbord hemma till ett runt! Också ska jag flytta in det stora matbord vi har i köket nu  i vardagsrummet istället så att det blir en "spisestue" som vi säger här i Norge. För då kan vi äta i köket "till vardags" och i "spisestuen" vid festligare tillfällen då vi har besök.

Men detta lilla prosjekt är lättare sagt än gjort 😉  så vi får väl se när det eventuellt blir verklighet… men – jakten på det runda bordet har i alla fall startat för även om jag redan tycker att "All in wood" bordet är det snyggaste så ska jag ändå checka runt för att se på alternativ.

Jag tycker att det är så mysigt med runda bord för man sitter liksom "närmare" varandra också slipper jag vara rädd för alla vassa hörn/kanter som Johanna kan springa in i eftersom hon oftast leker i köket.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens interiörbild.”

 1. Underbart bord på bilden! 🙂

 2. Hej!

  All in wood har så fina möbler! Det matbordet är verkligen vackert!

  Din butik verkar ha varit helt underbar! Den skulle säkert varit en favorit hos mig 🙂

  Kram!

 3. Jenny says:

  Anna-Stina, Gizmolinas har kommit att bli en av mina favritbloggar – en rosa oas fylld med tips och idéer. Kikar in här med jämna mellanrum för att låta mig inspireras och drömma mig bort för ett tag.

 4. Mimmi says:

  Enl Feng shui så flyter samtal bättre runt ett runt bord än ett fyrkantigt med vinkelräta hörn….så känslan är rätt med runda bord.. Därför är det också bra med ovala bord.

  Apropå servis så är färgerna gult orange aptithöjande med blått och liknande kall färger lite aptitsänkande. Något att tänka på när det är dags att hålla igen på maten!

 5. Josefine says:

  Såna tallrikar ska vi önska oss i bröllopspresent, du har inspirerat mig =) Jag har också tänkt på ett runt bord i köket men det passar nog bäst hos er, ni kommer få massa rymd och högarna staplas inte lika lätt 😉 PUSS

 6. Madelene says:

  Det är jätte mysigt med runt bord man kommer närmare varandra. Jag längtar tills du öppnar din butik.Kram Madelene.(Landvetter)

 7. Emma says:

  Bordet påminner mycket om den serie som heter "Axet" och är himla populärt i lite äldre svenska hem. Mamma och pappa har det bland annat. /Emma

 8. Emilia says:

  Älskar Mateus, samlar på dem själv, just nu rosa och vita 🙂 Men blev väldigt sugen på turkosa när jag såg den där bilden. Din butik verkar verkligen vara en dröm! Allt du visar är precis i min smak. Önskar jag hade kunnat shoppa loss på Gizmo & co. Kommer din nya butik ha lika mycket intredning?

  Kram Emilia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *