Dagens interiörbild!


Fantastiskt FINT barnrum från senaste SkönaHem.

Det är verkligen inte ofta som jag ser barnrum som jag tycker är fina i mina blader som jag köper men ibland händer det och det här barnrummet som är med i senaste svenska Sköna Hem är ju bara helt underbart fint!  Och kolla in gardinerna ! I love them !! 🙂

Jag har det lite körigt här just nu men jag återkommer senare då jag fixat klart, hämtat Johanna och vi har varit iväg ut på några ärenden..

Hoppas att du har en härlig dag och att du är lycklig ! 🙂

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 20 Comments

20 responses to “Dagens interiörbild!”

 1. catta says:

  Heej!

  Ville bara tipsa om min blogg!! Jag skriver om mode/skönhet och om min vardag. ibland så kan jag skriva om inredning också, men det är inte så ofta…

  Kolla jättegärna in den!!

  Kraaam

 2. e says:

  jättefint 🙂 fast d känns inte så barnaktigt om du förstår vad jag menar? mer lillgammalt typ.

 3. Åsa says:

  mmmm, tänk om man hade haft ett såndär rum när man var liten! Snacka om att hon måste känna sig som en prinsessa!!

  Vad tycker du om jupynt såhär års??

  Ha det bra!

 4. Åh vilket fint rum! Rena princessrummet ju 🙂

 5. Yes, det var dessa jag nämnde i ett tidigare inlägg hos dig, visst är det snyggt! Love them! Vill ha! Vet du vad – köp siden nu när ni åker ner till Thailand och be dem fodra dem så kan du ju alltid sy upp dem efteråt när ni kommer hem – om du ska ha dem till Johannas rum menar jag. Så underbart snyggt med dubbla rynkband!! Klem

 6. Cryingsun says:

  Grymt sött och fint.

  Kolla http://www.seip.se en bra sida med tips om produkter och tjäna pengar!

 7. Jag tycker att Johannas rum ser finare ut Det vi sett här i bloggen

 8. ThisPlace says:

  Åh! Som taget ur en saga <3

 9. gud va gulligt rosa rum:) nästan så man vill vara liten igen bara för att få bo där:)

  har din dotter med ett riktigt flick rum?

 10. Anna-Lena says:

  åh så fint! Absolut! Får oxå lut att göra lite med Noras rum när jag ser detta… 🙂 Men Johanna har ju oxå et helt underbart rum! 🙂 Hoppas du har en underbar kväll och kan slappa efter vad som verkar busy dagar?.. 🙂

 11. jennifer says:

  UNDERTBRT!!! det va så fint… gullig, ombonat och personligt…

 12. Felicia says:

  Måste bara säga att de var en riktigt mysig bild:) Fint rum:)

 13. tack says:

  Ha en bra dag ! Be happy ! Idag blir en underbar dag!

  Jo visst….men det KÄNNS inte – börjar kännas tomt och ytligt och känner att din blogg inte GER mig något annat än krystade piffiga uppåt ord och bilder från vackra hem och kändisar med tjusiga kläder – Så snälla du TACK för den här tiden jag läst din blogg och LYCKA TILL (med kommande business OM det blir något (du är alltid så hemlig och allt skall berättas senare i ett annat inlägg 😉 men det tycks aldrig bli av….) hoppas också att det blir en liten bror till Johanna som hon kan få pyssla om.Kramar i massor !

 14. Anonymous says:

  ja vilket sagolikt rum!!!

 15. Sally says:

  Så gulligt! 🙂

 16. Sally says:

  Så gulligt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *