Dagens interiörbild.

Dagens interiörbild & tips.


Jag får hotell feeling av sånna här gardinuppsättningar. Bilden kommer från Sköna Hem.

Just nu har jag helt "dilla" på gardinlängder! Jag tycker att det ger rummet ett så "lyxigt" intryck också blir det så härligt "ombonat" och varmt med massor av tyg runt fönstren nu då det är höst. 🙂


HIssgardin + längder = perfect match ! 🙂

Snyggast tycker jag att det är då man kombinerar längder med hiss/lift-gardiner och det är vad jag tänker göra här hemma i sovrummet och vardagsrummet en dag…  Och först på tur står sovrummet för där vill jag "boa" in mig den här årstiden.

Och på tal om sovrummet så är det hög tid för sängen nu känner jag så TACK för idag 🙂

God natt kram ! ♥

P.S du får köpt fina färdiga gardinlängder hos både Åhlens & Ikea.

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 3 Comments

3 responses to “Dagens interiörbild.”

  1. Anja says:

    Åh, gud vad snyggt! Jag älskar stora fönster, sen sånna snygga gardiner på det. Jättefint!

  2. Linda says:

    Om ett par veckor kommer det några hem till oss som ska rita och skissa lite på gardiner till vårt vardags. Rackans så svårt det känns, undrar om jag kan bestämma mig…vill också ha lite hhotellkänsla eller lite lyxigare gardiner i härligt tyg! Blir nog i någon ljus klassisk färg så att vi inte tröttnar för jag tror att det kommer gå på en ganska så bra slant..

  3. Samma här! Skulle ju först ha bara hissgardiner i sovrummet, men när jag inte hittade någon som passade så köpte jag längder och det blev såå fint! Som du säger, ombonat nu till hösten/vintern. Sen blev jag så otroligt inspirerad av ett hem i senaste Sköna Hem, där ett hem hade såå fina sidengardiner i några av rummen, kolla det! Speciellt de fodrade i dotterns rum, love it! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *