Dagens interiorbild!

Allmänt

168397-2704
Harligt rosa barnrum fran "Potterybarn". Jag ALSKAR hoga sangar, ju hogre ju finare! 🙂 och en annan sak som jag inte kan vara utan ar en "sangkappa", den ger sangen en mysigare feeling.

Phuket, Karon beach, kl. 11.35, torsdag fm. Soool & varmt.

Den har sota bilden har jag fotat ur katalogen fran "Pottery Barn" som min JIG hade med sig hem fran New York. Den interiorbutiken ar min absoluta favorit och jag onskar SA att den fanns narmare…..!

Lagg marke till det fina monogramet + namnet  som ar broderat pa kuddarna. Hur amerikanskt som helst 🙂 I katalogen kan man bestalla bade sangklader, morgonrockar, sma sota fotoljer och massa annat med broderat namn pa. Fint! 🙂

Vet ni vad?

Nu ska jag faktiskt ta och checka ut fran internetcafet och satta mig ute i solen och mysa med nya svenska "Se & Hor" fram till att Johanna vaknar sa jag  sager "hej da" och  onskar dig en fantastisk dag !

Vi ses senare!

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens interiorbild!”

 1. Vilken fin interiörbild! Sött som socker. 🙂

 2. Princess Jessica says:

  Verkligen jättefint !
  Jag beställde Pottery Barn kids boken för några dagar sen, hoppas den innehåller lika mycket vackra bilder 🙂
  Pussiluss 🙂

 3. jenny says:

  Åh va fint,vem skulle inte vilja ha det så hemma? 🙂 Måste bara säga va fint brun du har blivit..sitter här på jobbet och riktigt myser när jag läser om er, blir så inspirerad och får sån inspiration..Så ska jag med ha det i framtiden 🙂 Ha det så underbart ni bara kan!!!

 4. Angel says:

  Härlig bild.

 5. Alexandra says:

  Som jag längtar tillbaks till Thailand när jag ser alla dina bilder! Var där 2 veckor i december och det var helt underbart!!! NJUT 🙂

 6. Bella Blu says:

  ååååå, så nydelig! Jeg er en “interiør-junkie” og det der var helt meg. Nydelig! Ha en super dag videre, så gleder jeg meg til å høre om dine nye planer 🙂 Klem

 7. Cecilia says:

  ÅÅÅÅ vilket fiint barnrum:)
  He bra dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *