Dagens interiörbild.

Allmänt


Å vad det är vackert med vitt sovrum.

Phuket kl.01.50, natt mot söndag.

När jag sitter här och tittar på den här bilden på det vackra sovrummet så blir jag inte direkt piggare… tvärtom – jag får lust att gå och lägga mig för det ser ju bara fantastiskt inbjudande ut 🙂

Också får jag en idé om att jag ska göra som de gjort på bilden när vi kommer hem till Oslo igen, nämligen att sätta upp gardinlängder utanför hiss/liftgardinerna för det ramar in fönstret så fint också fladdrar tunna längder så fint i vinden när man har fönstret på glänt 🙂

Thumbnail
Hur söta är inte de här små badhusen att dekorera med där hemma till sommaren? som godis…! 🙂

Nej kära ni. Nu är det bäst att jag går och lägger mig så att kroppen får sova sig friskare inför morgondagen. Och eftersom hjärtat somnade så sent i kväll så betyder det att jag – förhoppningsvis –  får en lyxig sovmorgon imorgon och det passar mig perfekt.

Men innan jag slutar så vill – bättre sent än aldrig – jag säga TACK! till våra trevliga grannar Björn & Eva som hade köpt med sig ELLE Interiör till mig när de kom ner hit. Det var hur omtänksamt som helst och som jag sa då jag fick den: Ni gjorde min dag! 🙂

Thumbnail
Jag fick härliga ELLE av våra trevliga grannar när de kom ner i början på veckan och det fina hårspännet + ringen shoppade jag i Phuket town häromdagen.

Hoppas, hoppas, hoppas att det fungerar att skriva kommentarer imorgon för nu saknar jag er feedback och det känns så “tomt” & “tyst” när vi inte kan kommunicera för det är era kommentarer som peppar mig i mitt bloggande 🙂

God natt & Sov gott! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens interiörbild.”

  1. Malin.E says:

    Fina bilder på er..

  2. hejsan! hoppas allt är bra med er där nere i värmen. Nu har jag lyckats dra på mig världens förkylning oxå till råga på allt. Var och röntga om ryggen i tisdags och det såg bra ut =) Längtar tills på måndag då vi får se vem som vunniyt den fina väskan! Håller tummarna! Kramen på er. Mvh Lotta hemma i kalla umeå

  3. Kristin says:

    Heisan! Har akkurat funnet bloggen din! Brukte og handle i på Gizmo før. Savner den butikken !!!! Stuebordet mitt fra Henriksteen er kjøpt hos deg.

    Jeg er gravid med nr.3 en liten sladdis har 2 gutter på 6 og 9 år. Hadde Emmaljuna før men skal ut å kjøpe en ny vogn kan du anbefale bugaboo? Ser at du har denne Jeg får en liten jente. Gleder meg veldig til å kjøpe noe rosa og innrede et lite prinsesserom. Jeg elsker nemlig rosa 🙂 Håper du starter ny butikk i Oslo, din gode smak og personlige stil er savnet. 🙂 Kristin H

  4. Vilka snälla grannar som köper med sig tidningar till Thailand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *