Dagens interiörbild!

Allmänt


Det här vackra huset står nu på min "drömhemslista".

Phuket kl. 01.00 natt mot torsdag.

Vilket vackert hus! Jag blev helt kär då jag såg det och jag satte genast upp det på min  "drömhemslista" 😉  Tycker att det påminner lite om "Villa Villerkulla" som jag och Johanna tittar på ofta om dagen för hon är så glad i "Pippi".

Själva inredningen i detta vackra hus var däremot inte lika fantastisk men det är vitt och stilrent och en mix av Kina och Sverige.


Det här tycker jag var den finaste bilden från insidan. Du kan se fler bildre här.

Imorgon ska jag och Johanna iväg på en "interiörrunda" och shoppa lite smått & gott hit hem som tex sänglampor, blommor också burkar till alla sand som jag tagit med mig hem från beachen… 🙂

Det ser jag verkligen fram emot för jag får SÅ mycket energi av att hålla på med inredning ! Jag älskar det !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens interiörbild!”

 1. Hej!

  Ja det där var verkligen ett drömhus!

  Kram.

 2. Madelene says:

  Vilket dröm hus…

 3. Jessica says:

  Hej Anna-Stina!

  Såg du/har du inte pratat med Josefine om hennes letande idag på bloggen om en inredare till deras kontor? tror du hade passat perfket, give her a call om ni inte redan pratat om det! Det märktes hur du trivdes emd uppdraget du hade innan ni åkte till Thai! :9

  Sköt om er,

  kram

 4. Åh vilket härligt hus!:) Min största dröm vore att ha ett hus med torn, tycker det är så otroligt mysigt! Såg en trädgård där de hade byggt en lekstuga i form av ett torn, lite muminhuset över det hela, så häftigt!:)

 5. ann-christin carlsson says:

  charm är ett bra ord för detta hus, vinklar, vrår tinnar och torn underbart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *