Dagens interiörbild & ett tips!

Allmänt


Super snyggt sovrum!  Lexington kuddarna är verkligen "pricken över i". Tänk att kuddar gör så mycket till helheten.!

Phuket kl.08.50, tisdag morgon, +30 grader och nu duggregnar det bara..

Jag blir helt lycklig då jag hittar vackra hem att inspireras av!  Som det här! I looove it! hela huset har en "röd tråd" från entren till badrummet och jag blir hur inspirerad som helst för som ni vet så älskar jag ju den här "New England" stilen också drömmer jag lite om ett vitt vackert hus ibland också… 🙂


Vackert! Jag älskar de gröna växterna vid dörren och pelarna ger ett "maffigt" intryck.


När vi kommer hem ska jag fixa till mitt badrum för där står ett stort skötbord just nu (vilken syn det hade varit att lägga Johanna på ett skötbord nu! hihi 😉  och det ska inte mycket till för att badrummet ska bli "som nytt". En vacker växt, kanske några bilder på väggarna också en ram runt spegeln.

Tänk på ! att man kan lämna in en spegel hos en ramverkstad och få den inramad i en ram man önskar!  Då får du en personlig spegel i exakt det mått som du önskar och sparar massor med tid på att springa runt och leta efter "the one". Det får bli mitt dagens tips! 🙂

Du hittar fler bilder från detta fantastiska hus om du klickar på den här länken: vackert!

Nu ligger Johanna och chillar i soffan och halvsover och ute börjar solen att titta fram = en mysig morgon för oss! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens interiörbild & ett tips!”

 1. Carolina says:

  Åhh, så snyggt!:-)

  Nu längtar jag ännu mer efter sängen vill jag lova..

  trötta kramar

  /C

 2. Åh vilket underbart sovrum! 🙂

 3. Sara says:

  Vad ska vi göra när du åker hem? Du fortsätter väl att skriva!?

 4. Sara says:

  Vad ska vi göra när du åker hem? Du fortsätter väl att skriva!?

 5. Sara says:

  Vad ska vi göra när du åker hem? Du fortsätter väl att skriva!?

 6. Angel says:

  Så ni stannar kvar lite till?Sounds lovely ta hand om er

 7. KarolinaN says:

  Personligen tycker jag det är rätt skönt att ha skötbord när min darling har gjort "tvåan" och då är hon ändå 2,3. Blir mycket bökigare när man inte har det. Kram och ha en bra dag!

 8. Eva Helleblad says:

  Hej Gizmolina,

  Jag tillhör en Feng Shuiförening och vi skall hålla ett föredrag. Sovrumsbilden var jättesnygg och vi skulle vilja använda den. Var kommer den ifrån? Vem ska vi fråga om lov för att få använda den?

  Hälsningar,

  Eva Helleblad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *