Dagens interiörbild: Finaste prins rummen!


Ett prins rum att inspireras av!

Phuket kl.11.45, torsdag fm, +32,5 grader & sol (+ lite sommar moln..)

OM jag någongång får en liten prins så är detta ett rum jag kommer "ta efter"! SÅ fint! Jag älskar ljusblått / vitt randigt och de fina träbokstäverna har jag redan i Johannas rum där hemma men de är inte exakt lika för titta närmare på de här! de har små krokar under att hänga kläder & saker på. Smart!  

 Och se på leksakslådorna med stjärnor på… hur FINA som helst! 🙂 Jag älskar stjärnor! och hjärtan.. och prinsesskronor.. 😉 Också är jag svag för världskartor och jordglobar, det är på något sätt som att de får mig att tänka "större" när jag tittar på dem.. svårt att förklara, men jag tycker om att inreda med dem, det är FINT.!


Prins badrummet skulle helt klart se ut så här! 🙂  Jag har faktiskt redan "tvättpåsarna" från Lexington som hänger på krokarna också har jag en fyr också så ja, det är bara att få en prins som återstår 😉 hahaha 🙂

Nu kan man ju börja undra om jag är på väg att bli gravid? 😉 Nejdå. Inte alls. Men visst längtar jag efter att en dag få ett syskon till Johanna. Det skulle berika hennes liv och själv skulle jag älska alla stora familjemiddagar. Men så länge jag äter mina piller så lär det ju inte ske 😉 hihi 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens interiörbild: Finaste prins rummen!”

  1. Så fint med träbokstäver på väggarna! 🙂

  2. Linn says:

    Gud så gulligt!

  3. Hege says:

    Hei, det var så koselig å lese om dine tanker om prinserom. Du vet, jeg fikk en prins for snart 4 måneder siden- og har innredd et rom med verdenskarta (140 * 200 cm, fås kjøpt på IKEA) på ene veggen, Gant-pute med stor stjerne på, samt det småstjernete Lexington-pleddet i blåvitt. Så dette var morsomt å lese! Og så klart- blåvitt randiga liftgardiner.. ;-). Fortsatt god tid i Bangkok, nå skal vi ta med oss vår lille prins til Palma og Cala d`or i ti dager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *