Dagens interiörbild = vackert hus!


Ett hus att drömma om…

Phuket kl.02.25, natt mot lördag.

Ibland kan jag plötsligt få för mig att jag har lust på HUS och då är det kul att surfa runt och titta på alla vackra alternativ som finns och drömma sig bort… 🙂 Men nu är ju varken jag eller JIG några "husmänniskor", och jag är en äkta "citygirl" så vi får väl se om vi kanske blir i city? Tiden får visa.. och undertiden jag kan fortsätta att drömma…..! 🙂


På baksidan av huset skulle jag ligga så här och sola! Hur snyggt som helst! Jag älskar den här stilen.

Korgstolen som skymtar inne i huset sålde jag i min butik, den kommer från Bruka Design, och kudden med stjärnan på skulle pass perfekt i soffan då vi kommer hem… 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Dagens interiörbild = vackert hus!”

  1. Pethra says:

    Wow, väcker habegär, otroligt vackert!

  2. Hanna says:

    Vilket vackert hus! JAg blir alltid så inspirerad av dina interiörbilder- både från ert eget hem och bilder du visar oss! Riktigt snyggt med vitt fräscht och marinblått till!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *