Dagens interiorbild!

Allmänt

168397-2511
Detta badrum & barnrum ar helt i min smak! 🙂

Phuket kl. 13.10.

I senaste engelska "Homes & Gardens" ar det ett reportage fran ett hem som har sa har FINT pa sina barns rum + sina barns egna badrum!

Jag ar extremt glad i "New Englad" stilen och detta var det finaste hem jag sett pa lange i ett blad! 🙂

For att fa lite "New Englad" (Lexington) feeling i vart hem har nere sa gav jag JIG i uppdrag att shoppa lite till var lagenhet har nere igar da han var i New York. Bl.a. bla/vit randiga kuddar… Blir spannande att se vad han har med sig i bagaget imorgon da han kommer! 🙂

Jag tror jag ska borja visa er bilder ur mina blader nar jag hittar snygga inspirerande hem sa detta med "dagens interiorbild"  blir nog en ny grej pa min blogg 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens interiorbild!”

 1. Camilla says:

  Åhhh…ja, den bilden har jag haft uppslagen länge hemma på vardagsrumsbordet också. Gillar verkligen barnrummet och hade nästan övertygat Tilda om den randiga tapeten i rött o vitt, men hon ångrade sig. Bokstäverna till hennes namn har jag sedan länge, har bara inte satt upp dem ännu då upphängningsanordning saknas. Funderar på en vit tavellist i hennes nya rum och sedan ställa bokstäverna på den istället. Nu blir hennes rum rosa, en ganska knallig rosa färg med jättestora vita stjärnor på (http://www.midbec.se/hemsidan/keek_a_boo/stor/4.jpg). Fast det får räcka med en vägg, de övriga tre blir vita. Det kommer att bli kanon.
  Ha en skön dag nu, förstår att det kommer att bli ett härligt återseende imorgon!

  Kram Camilla

 2. Till Camilla, Yes, den tapeten har min lilla E som fondvägg i sitt rum och vi är såå nöjda med den! Se min länk…har lite fler bilder i början på min blogg.

  Anna-Stina – ja, vi var i valet och kvalet om vi skulle ha rött/vitt eller rosa/vit i E’s rum, till slut vann det rosa när vi hittade stjärntapeten.

 3. Malin says:

  väldigt fint badrum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *