Dagens interiörinspiration!


Å vad jag älskar olivträd, de kryddar verkligen hemmet. Och den här uteplatsen hade jag inte tackat nej till.

Ni kommer väl ihåg den där inspirerande boken jag shoppade i Phuket ?  Här bjuder jag nu på ett par inspirerande bilder ur den. Enjoy ! 🙂


Det är dags för mig att få ordning på mitt kontor / showroom i veckan och jag kommer absolut att ha ett stort mindeboard . Har en idé om hur detta ska se ut och ni ska självklart få se då det är klart. (min förhoppning är att ha det klart till fredagens fotografering…).

Nu pågår Nyhetsmorgon på TV4 här hemma och det är extra mysigt för mig att ha på det i bakgrunden idag efter många veckor utan.  Johanna har precis somnat sött i soffan och jag ska ta en dusch och sen ska jag ta en prommis till ett bageri och handla nybakade bullar för idag ska vi lyxa med en extra GOD frukost 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 13 Comments

13 responses to “Dagens interiörinspiration!”

 1. Anna says:

  Fina bilder, olivträd är underbara 🙂

  Happy söndag!

 2. Linda says:

  Jag vill också ha nybakat bröd men tyvärr har inga bagerier öppna på söndagar i vår lilla stad…

  Välkommen hem förresten! Kram

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Anna-

  Happy söndag till dig också ! 🙂 Kram !

  Linda-

  Tack ! 🙂 Det känns kallt att vara hemma..brrr.. När jag bodde i Luleå så fanns det inte heller några söndagsöppna bagerier. Men varje stad har sin charm 🙂 Kram !

 4. Det är så mysigt att kolla på Nyhetsmorgon på helgerna. Gärna med en kopp kaffe i handen och senaste nytt från bloggvärlden på samma gång. 🙂

 5. Viry says:

  Olivträd är mysiga, ja, men de får gärna ha växt till sig lite till. 🙂

 6. Fanny says:

  Vilket mysiga bilder! Ser sådär fint gammla ut.

 7. Agnes says:

  Ha en bra dag. 🙂

 8. Johanna says:

  Olivträd ja… tänk om man kunde ha några sådana! Kan inte du göra en liten Thailands special för oss som så gärna vill åka till dit,men aldrig varit där. Vart skall man åka och göra osv

 9. Anna-Maria says:

  Kortet som du tog på dig själv i din nya fina Gucci-bikini gör att du ser anorektisk ut! Börja ät! Det passar inte att du som är 35-40 är så smal. Det ser skräckinjagande ut! Tittade på kort från början av bloggen och där var du så mycket snyggare med några fler kilon på kroppen. Inget som hänger där inte som det gör nu. Shape up! Var en bättre förebild än att eftersträva det osunda idealet att vara för smal!

 10. Sofie says:

  Hej!

  Jag hoppas det var ok att länka til din blogg. Jag fyllde nämligen i en lista & i slutet på den nämde jag din blogg.

  Hoppas det var ok, annars hojta till!

  Kramar!

 11. fanny says:

  riktigt mysig uteplats var det 🙂

 12. Härliga bilder! Lite avundsjuk på din bok 😉

 13. Tess says:

  jag köpte ett litet olivträd förra v¨åren, jag hade d i vårtuterum hela sommaren och nu är det över 1.5 meter, hihi…de är så fina!

  ha en mysig kväll! kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *