Dagens interiörinspiration!


Snyggt, praktiskt och fräsht !

Jag är inne i en period då jag vill göra om hemma… Jag har lust att fixa en spisestue, att flytta tavlor, göra om lite på Johannas rum, fixa till i gången som går bort till vårt sovrum…. listan kan göras lång en dag som denna så inspirationen flödar ! 😉  

Men jag får nog nöja mig med något litet, som tex att (bättre sent än aldrig) fixa till mitt nya moodboard ockå har jag lust på vit/ljusrosa ljung i blomsterlådorna på balkongen för det känns som att det är dags att “göra höst” där ute . Oslo bjuder nämligen på årets första riktigt KALLA höstdag idag…brr.. ! TUR vi har strålande sol som värmer upp lite 🙂


Underbara burkar med texterna: “I only have a kitchen because it came with the house.”, “Houswork can´t kill you but why take the chanse?”, “Both of us can´t look good at the same tame, it´s me or the house.” Alla dessa passar mig väldigt bra 😉

Nu tar jag med mig mamma ut på några jobbärenden innan hon ska hämta Johanna på dagis så see you later !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens interiörinspiration!”

 1. Vilken underbar krokhängare (eller vad det heter :))! Den bryter av väldigt fint mot det svarta. Vart kommer bilden från? Skoskåpet verkar ju supersmart!

  Vet precis hur det är med att vara full av inspiration men inse sina begränsningar, ha ha 🙂

  Kram!

 2. Lena says:

  Hej!

  Vart har du hittat bilden med skoskåpet?
  Har problem med förvaring i vår hall och det skåpet skulle kunna vara en riktigt bra lösning!!!

  Kram!

 3. Åh, vilka fina pics! Härlig inspirations bild till hallen & ursöta burkar!

 4. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Jag ser att jag missade att skriva att den 1:a bilden (från hallen/gången) kommer från carmoebel.de

  Kramar ! 🙂

 5. camilla says:

  Åh skoskåpet får gärna flytta in hos mig.. burkarna också för den delen.. Kram

 6. Maria says:

  Ok, vi kan göra en deal. Jag stylar ditt hem om du stylar mig!? Brinner mer för inredning än mode men du, som mitt nya stilikon, har fått mig intresserad av kläder igen. Men jag misstänker att du klarar att fixa ditt hem själv, åk t Bolina först å sug åt dig alla intryck. Krams m

 7. Anna-Lena says:

  Hi hi har I only have a citchen… som handlelista! Himla KUL! Sôta burkar för övrigt! Ha en skön kväll! Kramar

 8. Annelie says:

  Tack för din underbara blogg, den får mig alltid på glatt humör och får mig alltid att vara det bästa jag kan vara 🙂 Får samma feeling när jag tittar på the hills och the city lite glamour inspiration helt enkelt!

 9. Anna says:

  Fina burkar och mysig blogg! Var hittar man sånna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *