Dagens interiörinspiration.

Dagens interiörbild & tips.


En julgran skapar verkligen stämning ! 🙂  (bilderna kommer från danska Bo Bedre).

Söndag = visningsdag för många som säljer sitt hus / sin lägenhet och ett tips är att gå på visningar för att få inspiration till inredning etc ! 🙂   Men – för oss som är bekväma och helst är hemma och myser idag så bjuder jag här på en visning av ett flott  julhem att inspireras av 🙂


Ett liknande bord som detta har jag sett på R.O.O.M. .


Ett tips på hur en julkalender kan ser ut ! 🙂

   
Jag gillar bäddningen i barnsängen 🙂  (Johanna sover i en likadan säng som denna) och dekorationen med granris i fönstret är fin.

Mitt hjärta sover sött nu och jag har på reprisen av Idol i bakgrunden.

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 8 Comments

8 responses to “Dagens interiörinspiration.”

 1. Anna says:

  Underbart fint, och kalendern var ju riktigt smart … håller på för fullt med att köpa "små" paket, blir många 3 barn ggr 24 phuuuuuu 😉 men det är roligt också. Kramar Anna

 2. Anna says:

  Var är bilderna ifrån förresten, ngn härlig inredningstidning man kan köpa kanse 😉 ?? Kram igen

 3. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej Anna!

  Oh my, det blir många små paket med 3 barn 🙂 och jag som tycker att jag har fullt upp med att fixa 24st till Johanna 😉 Men visst är det roligt ! och det finns ju så många söta små saker 🙂 Bilderna är från danska Bo Bedre. Vet inte om de är i ett aktuellt blad i butik nu? hittade hemmet på deras hemsida. Önskar dig en underbar söndag och stort lycka till med alla julkalendrarna ! Kram 🙂

 4. frida says:

  Tycker din blogg är så underbar, och den lyser helt klart upp min jobbsöndag. Den fyller mig med inspiration så jag tror det får bli pysselkväll hos oss ikväll. kan inte låta bli att få julkänslor då vi har minusgrader och snö här hoss oss.

  njut av er fantastiska söndag

  och tack för all inspiration

  Mvh Frida

 5. Susanne says:

  Åh, här vill jag bo! Så fint de har

  Susanne

 6. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Hej frida !

  Tusen miljoner TACK snälla du för din FINA kommentar! Nu blev min söndag ÄNNU härligare ! 🙂 och jag blir lycklig av att jag kan lysa upp din dag och att jag inspirerar 🙂 Julkänslor är så underbara att ha och det låter verkligen lyxigt med snö ! Jag önskar dig en strålande dag på jobb och kos dig med pysselkvällen. Kram ! 🙂

 7. Joanna says:

  Åh, jag älskar inredning i vitt! Och att göra julfint med vitt som bas är ju helt grymt fint. Drömmer mig till ett eget hus när jag ser dessa bilder 🙂 Vad snygg stjärnan som var i fönstret på bild två var, vet du var man kan få tag på en sån??

  Tack för inspirationen man fick i bilderna iaf, mkt mysigt! Jag kan faktiskt också tipsa om en sak som jag hittade på en inredningsblogg som jag älskar, en sida jag tyckte vad väldigt kul!

  http://www.inredningsskolan.se/simulator/

  Testa den! Jag blev såinspirerad när man fick se hur olika färgsättningar gör skillnad, på ex golv eller en matta bara. Riktigt roligt!

  Hoppas din helg avslutas på ett bra sätt! 🙂

 8. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Joanna-

  Tack för din trevliga kommentar och för tipset ! 🙂 Önskar dig en underbar vecka! Kram 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *