Dagens interiörinspiration.

Allmänt


Underbara bilder från butiken BellasHus här i Oslo.

Mitt hjärta var super trött i kväll efter dagens stora utflykt så hon somnade sött strax före kl. 20 vilket var ovanligt tidigt för att vara Johanna. Och själv höll jag nästan också på somna så ikväll tror jag faktiskt att jag ska ta ut linserna och tvätta bort sminket FÖRE jag sätter mig för att titta på "Grey´s" (går på norska TV2) för då gör det absolut ingenting om jag somnar. Kanske jag t.o.m. ska lägga mig i sängen och titta ?  🙂

Men ni känner ju mig, jag dyker säkert upp här på bloggen mitt i natten och svarar på dagens kommentarer 😉

Hoppas att du har en riktigt mysig kväll ! Och TUSEN miljoner TACK för alla fina kommentarer jag fått till mitt "Mina närmaste framtidsplaner" inlägg. Ni är underbara!  🙂

Kram ! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens interiörinspiration.”

 1. Amanda says:
  2008-11-04 @ 22:18:27

  URL: http://mmandis.blogg.se/

  Postat av: christine & Alice

  hej! med super stor risk för att vara tjatig…jag tänkte göra en sån adventskalender som du gjorde förra året till johanna till min dotter alice. den iden som du fick ifrån panduro med änglavingarna. jag undrar bara hur du fick upp alla påsar med paket i taket, inte så roligt att göra massa hål i taket…i vårsta fall går det väl, vill absolut ha den! tack för svar!

 2. Emma says:

  Det låter som en mysig kväll!

 3. Jossan says:

  Åh vad spännande med nya jobbuppdragen! Hur länge blir JIG kvar i Thailand? Kommer ni att vara där alla tre mellan 15/12-februari? Lycka till.

 4. evelina says:

  hejhej 🙂 riktigt fin blogg må jag säga 🙂 hoppas det får en bra kväll:)kram.

 5. annika says:

  Hej, jag ser att du inte bloggat mitt i natten, hoppas du fick sova hela natten i sängen hehe

  Själv vaknade jag nyss i soffan o. ska åla mej in i sängen utan att väcka maken

  kram, sov gott!

 6. grombaben says:

  Hei! Jeg lurer på en ting! Mener å huske at du har skrevet at en av dine leiligheter har vært portrettert i interiørblader. Kan ikke du fortelle litt om dette? Er særlig nysgjerrig på styling og slikt…

  Ha en fin-fin iskald onsdag i Oslo!

 7. Madelene(Landvetter) says:

  Godmorgon.

  Vill önska er en trevlig Onsdag. Jag skall snart gå ocg jobba. I går hade vi kalas här hemma min man fyllde år.Så det blev litte sent så Emma var inte den lätaste att väcka i dag.Ha det nu så jätte bra och var rädda om er.

  Kram Madelene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *