Dagens interiörinspiration!


Det blir nog nåt i stil med detta på vårt sovrum. Har en "krok" som ser exakt likdan ut med fönster etc och både jag & JIG kan ibland behöva en kontorsplats som är "längst bort" i lägenheten så att man får sitta ifred.   Fast de vackra bokskåpen med glasdörrar får jag drömma vidare om… blir en klassiker från Ikea  som vi redan har här hemma istället . (ska visa då det är klart).

Oj, vad tiden FLYGER fram dessa dagar så jag fixar hemma… Jag tittar på klockan: 10.00, sen tittar jag en stund senare: 12.30 och det känns som att det bara gått typ 30 min. Känner ni igen er? Man önskar att man kunde trycka på en stopp knapp och låta tiden stå stilla en stund 😉

Nu väntar jag på att en "handyman" ska komma och hjälpa mig med några saker (= bära tunga saker) och så fort de varit här så ska jag iväg ut igen…

Hoppas att du njuter din dag !

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 6 Comments

6 responses to “Dagens interiörinspiration!”

 1. Glitter says:

  Hej!

  Vill bara säga att du har en UNDERBAR blogg.

  Följer dig sen 5-6 veckor tillbaka. Avundas

  dig och er lägenhet i Thailand. Får vänta tills

  december när vi ska dit i 3 veckor. Bangtao beach…

  Dina inrednings bilder och tips går helt i min

  smak. Håller på att helrenovera ett hus på 200 kvm .

  Just nu håller vi på att slipa och måla sovrumsgolven (vita).

  Hoppas du får en fortsatt trevlig dag…

  Kramizar Glitter

 2. Anonymous says:

  hej raring =) ville bara önska dig och familjen en trevlig helg !

 3. Anna says:

  Åhhh snygga bokskåp, vet du var dom härliga skapelserna kommer ifrån? Kram Anna

 4. Alexandra says:

  var kommer bokskåpen från? Jag är på jakt efter fina bokskåp. Har du några tips? det är till vår stue.

  kram alexandra

 5. ellionor says:

  Underbar disign!! verkligen=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *