Dagens interiörprosjekt & stjärnkuddarna.

Mitt "dagens interiörprosjekt" är att fixa iordning vår balkong med möbler och blommor också måste jag – som ni ser – hitta lite större krukor till de pelargoner jag köpte häromdagen 🙂 ( eller planera om dem..).


Kuddar från Gant.

Ni är många som har frågat mig om de rosa kuddarna med stjärnor på. De kommer från GANT, jag köpte dem för 2-3 år sedan men jag tror att de fortfarande finns i kollektionen. Jag har i alla fall sett dem i vitt med rosa stjärnor. De finns även  i liten "barnstorlek" och de små ni ser på bilden har Johanna på sitt rum.


De små "barnkuddarna" passar perfekt ihop med "stjärnpläden" från Lexington.

Nu har Johanna & JIG gått ut för att köpa glass och jag ska sätta mig och sola på balkongen och försöka bestämma mig för vilka blommor jag ska gå för i balkonglådorna… vitt eller rosa ? det är frågan.. 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens interiörprosjekt & stjärnkuddarna.”

 1. karro says:

  fina kuddar 😀

  kram

 2. karro says:

  fina kuddar 😀

  kram

 3. Engla says:

  Tack rara för svar. Jag skrev ett inlägg tidigare och fick tips om att de var från Gant. Fick för mig det var Lexington först.

 4. Jättesöta kuddar! 🙂

 5. AnnaStina says:

  Karro-

  Ja, visst är dom fina! 🙂

  Engla-

  Jag är bara glad över att kunna hjälpa till! 🙂 och jag såg faktiskt inte din efterlysning förren efter jag gjort mitt inlägg 😉 Lexington och Gant kör ju SÅ lik stil att det är lätt att blanda ihop dem. och just dessa kuddar hade verkligen lika gärna kunnat vAra från Lexington. Happy weekend! Kram! 🙂

  Sara-

  Tack snälla! 🙂

 6. Viktoria says:

  Jag måste verkligen införskaffa mig ett par såna kuddar, dom är ju såå fina och så rosa! 🙂 Kram

 7. J.Carlsson says:

  vad fint du har det hemma 🙂

 8. Sophie says:

  Så snyggt ocg fräscht!

 9. Madelene says:

  Vad snyggt du har det hemma.Kan man annlita dig här hemma med inrednings tipps?

  Ha en jätte skön Lördag.Kram till dig och Johanna.

  Madelene(Landvetter)

 10. sanny says:

  man blir så glad av din blogg, så fint och söta bilder 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *