Dagens interiörtips!


Fin duk med tyllkant från Myli design.

Jag sitter och bläddrar igenom MÄNGDER av härligt inspirerande blader varje dag nu eftersom jag har en del att "ta igen" efter 6 månader.. Och – när jag bläddrar i senaste svenska "Lantliv" så hittar jag en liten notis om perfekta dukar då man har barn ! 🙂

Den snygga duken ni ser på bilden är nämligen teflonbehandlad vilket innebär att "den har maximal motståndskraft mot både vatten och smuts och klarar upprepade tvättar". Med andra ord så passar dessa dukar lika bra både ute och inne och till vardags och till tex midsommarfest !

Tyllkanten är en underbar detalj tycker jag, så fint ! och annorlunda ! 🙂 Jag har aldrig sett dessa dukar tidigare så därför blir det dagens interiörtips.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens interiörtips!”

 1. Hej!

  åh det hade jag missat! Vilken underbar duk! Tack för tipset 🙂

  Kram!

 2. Madelene says:

  Så bra. Vad kan man köpa den? Har man barn så har man så det hade varit perfekt att ha hemma hos oss.

  Ha en fortsatt trevlig Torsdag.

  Kram Madelene(Landvetter)

 3. Vilken härlig duk, otroligt fin:)!

 4. Engla says:

  Åh så fin, och vilket supertips. Hittade precis en rutig duk, men kände att det är dumt med duk när Jolie gillr att kladda så mycket nu. Men den här ovan skulle ju då vara perfekt. Och så är jag svag för tyll 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *