Dagens interiörtips!

Dagens interiörbild & tips.


Fint ! och när jag såg den här bilden så kom jag på att jag har en liknande stol stående i källaren… en dag då jag har "pengar över" ska jag lämna in den och göra den riktigt fin med lite färg  (vit?) + nytt tyg (rosa? 😉  för det är super fint med en udda stol i en krok någonstans 🙂

Hittade den här bilden hos Sköna Hem och självklart måste ju detta bli dagens tips ! för hur  bra idé är det inte att knyta en rosett med vacket band runt en tom ram?  Fint, annorlunda & girlie tycker jag ! 🙂

Jag sitter och svarar på alla trevliga mejl som ni söta läsare skickar till mig också försöker jag få gjort lite annat smått & gott också och tiden den flyger fram… redan 12.50?! oh my, bäst jag kör på här !

Hoppas att du får njuta ett lika vacket höstväder som jag får idag!? 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 16 Comments

16 responses to “Dagens interiörtips!”

 1. Josefine,Blekinge says:

  Stolen var väldig fin, om jag skulle hittat en sådan skulle jag nog klätt den med rosa tyg och ställt den ensam mot en vit tom vägg i köket… man kan ju alltid drömma! : )

  Tiden flyger verkligen fram, har varit hos kiropraktor, gått lite ärenden på stan + ätit lunch (alltihop med en rastlös kille i vagnen) och nu har jag just kommit hem och är jättetrött…

  Blir nog soffan en stund!

  Ha en bra dag!

 2. Nelly says:

  riktigt fint. : ) men guld är inte riktigt min stil i inredning… men det skulle verkligen passa hos dig. : )

  om du har tid över de närmsta fem timmarna får du gärna komma in på min sida och rösta i enkäten om vilken typ av fest du gillar bäst, du hittar den överst till höger. : ) tack på förhand! kram

 3. Julia says:

  gud vilken fin blogg!

 4. Lucky Strike says:

  vilken bra idé till en tavla!

 5. good quality post thanks

 6. film izle says:

  good quality post thanks

 7. I like Your neat blog! Check new interesting information about Property in egypt and Property in egypt Bye bye!

 8. izle says:

  thanks good post

 9. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 10. blog home says:

  Good post! I am only starting out in advertising and wanting to learn how to do it well – resources such as this posting are unbelievably helpful. As our corporation is based the united states, it’s all a tiny bit new to us.

 11. happpy to see that! yes, finasteride without prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]finasteride without prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription finasteride without prescription, =-]]],

 12. hqgtvpj says:

  CGSmmv cymcmaibxenh, [url=http://arwksmikbjqu.com/]arwksmikbjqu[/url], [link=http://lbjumqqhvckh.com/]lbjumqqhvckh[/link], http://aefvzwsweayv.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *