Dagens interiörtips!

Jag älskar foton och på detta sätt kan man få upp semesterbilderna rekord snabbt vilket känns kul! Och om man framkallat bilderna utomlands så hinner man få upp dem till de första gästerna kommer på besök då man kommit hem = kul !

Först måste jag berätta hur GLAD  jag är över att ni är så MÅNGA om redan tävlat ! Det känns fantastiskt att min samarbetspartner bidrar med kläder för så mycket pengar 🙂 

Men nu över till dagens tips:

Köp en riktigt stor korktavla (anslagstavla) och klä den i önskat tyg / stoff (eller måla den i önskad färg) och  gör som på bilden: ställ den lutad mot en vägg och fäst familjebilder på den så blir den både en tavla och ett "levande fotoalbum" som förgyller hemmet.   (gå till en rammeverkstad om välj en valfri ram till "tavlan" om du önskar det).

Jag & Johanna chillar idag. Just nu målar hjärtat läpparna och säger "Hanna fin!" och själv mumsar jag på "Smil", har helt dilla på dessa godisar just nu… mums så gott ! 

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 4 Comments

4 responses to “Dagens interiörtips!”

 1. pangis says:

  Jag som växte upp i Norge gillar också smil:-) för att inte tala om Troika och Mandelstang.. 🙂 Fin lördag till er!

 2. Solina says:

  det måste ha varit riktigt härligt att bo i thailand i 6 månader:)

 3. Joanna says:

  Hej hej. Jag läste ett gammalt inlägg av dig där du efterlyste barnkalasinspiration. För ett tag sen hade bloggen niotillfem det här inlägget:

  http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7617966

  Det är bara att titta på alla bilder och inspireras!! 😀

  Ha det fint

 4. Ulrica says:

  Jättebra ide att klä en skiva med tyg! Jag brukar köpa tritex-skivor (eller heter det tretex?) på byggvaruhus. Billigt och bättre än kork!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *