Dagens interiörtips !När jag såg den här bilden i en av mina interiörböcker så tänkte jag direkt: så ska jag ha! så i onsdags fick några glasburkar följa med hem från Ikea och nu ska jag få ordning och reda på mina gaveband, stämplar, etiketter etc så att jag lätt hittar det jag ska ha då jag behöver det.  Fiffigt med glasburkar för då syns allt!

 
Min Ikea shopping. Anslagstavlorna ska jag klä i tyg (visar då det är klart) och både dem + tavellisten ska upp på väggen bakom mitt skrivbord och de vita korgarna ska fyllas med smått & gott .

När jag kom hem från Ikea så pimpade jag glasburkarna och här ser ni det färdiga resultatet:


Jag är super nöjd med resultatet för detta är ju bara super smart förvaring 🙂  och en bra sak är att burkarna är så billiga, de kostar : 49, 29 och 19 nok.

 
Banden kommer från Maileg (köpt på butiken Propello i Stabekk) och hjärtat är julpynt från Shabby som jag köpte för att pynta julklappar med ..

Till veckan måste jag tillbaka till Ikea och köpa fler burkar för jag hade mer små-saker än jag trodde i mina lådor 😉  Det är HÄRLIGT att rensa i röran och få ordning & reda !

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 14 Comments

14 responses to “Dagens interiörtips !”

 1. Viktoria says:

  Jag har sagt dert innan och jag kommer säkerligen påpeka det igen, du är så duktig och kreativ!! Man blir ju heltokig i att börja göra om här hemma när man får en liten tjuvkik på saker du gör!! Så fint så!

 2. Anonymous says:

  Det blev ju så snyggt! Jag har också sådana burkar och mitt tips är attt fylla dem med värmeljus. Jag har en med vita och en med färgade. Ha en go påsk!

  Kram

 3. Jättefint!

  Verkligen gulligt med hjärtan och rosetter på burkarna.

 4. Maol says:

  Vilket bra tips! Tack! ^_^

 5. Jenilita says:

  åh tack för all inspiration!!! du är så duktig!

 6. Jenny says:

  Vilket bra tips! Tål att tänkas på. Både praktiskt och snyggt. Var filmen bra?

 7. Anna says:

  Jag har köpt gamla konserveringsburkar av glas på loppis. Dem har jag fyllt med bl.a. värmeljus och gamla kakformar. Jag har dekorerat burkarna med små "tags" av plåt med röda hjärtan på. De pryder verkligen sin plats på hyllan i köket! Tänk vad fint man kan göra med små medel.

  Hoppas du får en fin fortsättning på påsken!

 8. supervackert 🙂

  Har en massa gamla burkar som ska pysslas med i framtiden 🙂

  Tack för en underbar inspirerande blogg 🙂

 9. Fiola says:

  Som någon skrev här ovanför, så tipsar även jag om gamla konserveringsburkar – som man kan hitta för max 10 kr/ styck på diverse loppisar!

  Jag har tagit användning av mina i köket – där jag har fyllt dem med hemmagjord müsli, sesamfrön och röda linser! Blir så himla mycket roligare att förvara dom så, än i tråkiga plast förpackningar..

  Tack för en underbar blogg!

 10. Emma says:

  åh, så fint! (:

 11. Susanna says:

  Åh det blev juh jätte fint! SUper gulligt med hjärtan och banden på. Det piffade verkligen upp de hela!

 12. Johanna says:

  Väldigt inspirernade! Tror jag ska försöka mig på något liknande!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *