Dagens jobb & mitt uppdrag.


Vi fotograferade även en del på Johannas rum idag …

Det var den lördagskvällen…  Jag kan lova er att jag nog aldrig sovit så gott i soffan tidigare 😉  Efter dagens jobb blev jag SÅ trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna under Körslaget (på svenska TV4) så det förklarar varför jag inte bloggat något.  Jag hade en sån där skön trötthet som man kan känna då man precis är klar med något "stort" som varit i fokus länge så det var bara härligt ! 🙂  Vem åkte föresten ur Körslaget? missade slutet…


Det här blir den sista bilden jag kan visa från dagens jobb. NI får se mååååånga fler bilder den dagen då jobbet är ute i magasinet (ska återkomma med datum för lanseringen).  De FINA vimplarna kommer från Sebra och finns även i rosa. Ni hittar dem bl.a hos den underbara barnbutiken Propello i Stabekk.

TACK för alla fina kommentarer till mitt förra inlägg. Jag ser att ni är många som undrar vad jag jobbar med? Jag har ett uppdrag för ett stort norskt blad / magasin och stylar både mode & interiör-reportager + att jag bidrar med diverse annant.  Mer än så kan jag tyvärr inte avslöja vilket jag hoppas att ni förstår  men – den dagen då bladet / magasinet kommer ut så ska jag självklart berätta mycket mer ! 🙂

Jag trivs otroligt bra med detta uppdrag och det är bland det roligaste/ morsomaste jag någonsin gjort eftersom jag älskar att få vara kreativ ! 🙂  Och just det ja – den fina vita klädhängaren med en stjärna på toppen som står vid spjälsängen (bilden i förra inlägget) kommer från ett nytt märke som lanseras i Norge 2009. Jag återkommer om det i ett helt eget inlägg då jag fått mer info från PR-byrån som jag lånat den ifrån !   (Själv vill jag också ha en sån till Johannas rum för den är ju bara SÅ fin 🙂  ( Ni som bor i Sverige hittar den redan i butikerna där !)

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Dagens jobb & mitt uppdrag.”

 1. anna says:

  Hej käraste gizmolina. Denna vita bokhylla, med korgar i, är den från ikea? eller vad heter den o vart är den köpt?

  Många kramar trogen blogg-läsare, Anna

 2. Martina says:

  Åh ja vi måste få datumen sen när det är dags. Barnrumsinspiration kan det bli bättre… Ser verkligen fram emot att se mer!

 3. Elin says:

  Jag tror att den där klädhängaren redan finns i Sverige? Om inte annat så en väldigt liknande sådan… Hmm… En kompis son fick en sån i julklapp nämligen.

  Ha det super! KRAM ELIN

 4. nt says:

  Fina bilder/rummet :):)

 5. Lovisa says:

  Ok men i vilken butik finns klädhängaren i Sverige ? Kramar

 6. Hedvig^^ says:

  Gud vilken fin lägenhet du och din dotter har:)!!

  Sjukt söta rum, särskilt din dotters rum:)!!

 7. Cina says:

  Hej Gizmoängel,

  Gud så fint ni har det och jag har tänkt tusen ggr att det skulle vara underbart kul att se dig fixa i ordning ett killrum eftersom du verkligen har förmågan att få allt så underbart fint och nu har önskan gått i uppfyllelse. Jag kommer nog ta både ett och annat tips från dig och tidningen till mina killars rum.

  Längtar att få köpa magasinet och hoppas det inte tar för många dar.

  Kramar Cina från Övik!

 8. good quality post thanks

 9. good quality post thanks

 10. I love this neat blog! Check new fascinating news about Property in egypt and Egypt property Bye bye!

 11. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 12. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 13. blog home says:

  Wonderful post! I am only starting in marketing and striving to learn to do it well – assets like this article are amazingly very helpful. As our organization is based in the usa, it really is all a tid bit new to us.

 14. this is what i needed man, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, 6153,

 15. dbxbddc says:

  NsY3t7 azcxmlwzimcg, [url=http://phiwcyufayld.com/]phiwcyufayld[/url], [link=http://tnffcqezftei.com/]tnffcqezftei[/link], http://eqitnaishgah.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *