Dagens Johanna.

Allmänt

På väg hem runt kl. 16.45.

Hämtade precis en happy liten J på skolan och hon ville gärna att jag skulle fota och visa hennes outfitvarsågoda ! 🙂   I dag har hon på sig tee från Kapp Ahl, väst H&M (logg), halsband Soup Store, kjol/skjørt Chill Norway och skor från Zimba.  Eftersom J älskar att ha på sig kortärmat så  passar det bra att köra väst till för även om det är soliga och varma dagar så kommer höstkylan krypande….

Kjolen / skjørtet från Chill är ett av mina favoritplagg i J´s garderob. SÅ fint ! (det är från s/s -12).

Flätor är alltid lika sött.

Så fort vi kom innanför dörren hemma så visade J upp sina läxark från förra veckan som hon fått tillbaka från fröknarna och det satt en stjärna på varje ark.  Åh … jag blir rörd och nostalgisk i en härlig mix för jag minns så klart hur stort det var att få de där stjärnorna…  !

Nu: middagfix  & måndagsmyyys !  🙂

Kategori: Allmänt | 18 Comments

18 responses to “Dagens Johanna.”

 1. Anna i Kalix says:

  Jättefina kläder! Passar perfekt till en skoltjej! 😀
  Fint med flätor och så långt hår Johanna fått! 😀

  Önskar er en trevlig måndagskväll!

  Kram!

 2. M (mamma till 2 söner) says:

  Hej A-S!

  Såååå SÖT! Hade vi haft en dotter så hade hon fått kopiera Johannas stil…! 😀

  PS. Du är verkligen VÄRDIG vinnare av årets Bloggmama titel, DU MÅSTE VINNA! Det finns ingen annan bloggande mamma som är lika värdig vinnare som du! Du kombinerar det vardagliga m. vardagslyx och du gör grå dagar till de soligaste (oavsett vädret!), jag har följt din blogg i några år nu och det finns INGEN ANNAN som du!

  KRAM din vän M för evigt!

 3. anna says:

  Skulle du inte visa upp Johannas speciella födelsedagspresent? Älskar din blogg och har följt dig i flera år. Underbar stil på både mor och dotter. Kan du inte visa upp helheten på Johannas rum, gärna på hela ert boeende om vi får se ;)Är det hus el. lägenhet ni flyttat till?
  kram a.

  • gizmolina says:

   Jag har visat den! Det var ett sminkbord som jag bloggat här: http://gizmolina.com/?p=29686 Men det stämmer att jag lovat att visa fler present tips så bra att du påminner mig. Ska fixa ! 🙂 Och tusen 1000 tack snälla du för härlig feedback ! Lovar att visa fler pics både från J´s rum och resten av lägenheten. Happy tisdag ! Kram !

 4. ISLANDSMAMMA says:

  Sæta sæta Johanna 🙂

  GOTT KVÖLD 🙂

 5. June says:

  Så fin vest!! Takk for tips! (som alltid) 🙂
  klem

 6. Miss West says:

  Gulletjejen! och så duktigt med guldstjärnor 🙂

  Ha en underbar tisdag, kram

 7. fru Svensson says:

  På tal om nostalgi så hade vi en mysig stund häromdan.Två av mina nu vuxna barn satt och gick igenom allt jag sparat sen de var små.Deras teckningar,skolböcker,saker de gjort i slöjden mm. Vi hade verkligen mysigt och skoj.Så ett tips är att även om man inte har hur mycket plats som helst,så spara lite då å då under åren 😉

  • gizmolina says:

   Åh så mysigt det låter att sitta och titta tillbaka ! Jag försöker spara men ska ta och fixa en speciell kartong / box som jag lägger ner saker i så att de inte försvinner.. Märker att de blir liggande lite här och där… 😉 Så tack snälla du för tipset ! Önskar dig en fantastisk dag fina du! och hälsa familjen ! Kram ! 🙂

 8. Miss Tess says:

  Hon är ju så söt din J! Älskar alla minioutfits ni visar.

  Kram

 9. Finaste lilla sötnöten!! Den där kjolen är ju egentligen en katastrof att den gick hus förbi oss, så användbar. Västen är ju bara pricken över i för en cool skoltjej.

  Miljarders av klemmer till dig & Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *