Dagens julklappstips.

Allmänt

Varsågoda! jag bjuder på en till av de 10 julegave-tips-sidor som jag stylat i Kamille nr.24.

En sak som jag är väldigt dålig på är att vara sjuk… hela kroppen ropar efter vila men fixar inte att ligga still… jo, i en solstol  på beachen går det fint, men inte här hemma där jag vet att jag har massor med jobb på kontoret.. Men – snart ar det dags för fredagsmys och då ska jag lagga benen högt i soffan och låta JIG serva mig med godsaker, det blir skönt det! 😉

 

Jag vet, jag ser likadan ut varje dag, så går det då man har hoppat i vinter-uniformen 😉  Men det är också ett tecken å att jag är väldigt glad i min nya jacka från Whyred.

Hoppas att du njuter din dag!?

 ♥

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dagens julklappstips.”

 1. gry says:

  mange fine gavetips..armbåndet fra humanity har jeg..og bare elsker det…:-)

  God helg til deg..prøv å la roen senke seg..:-)

 2. Maja says:

  Detta är en underbar dag. Fredag, en hel helg framför mig. Innan det är dags för intensiva studier igen.

  Hoppas att du verkligen får slappna av idag, och ladda om batterierna. Du FÖRTJÄNAR vila och ro!

  Kram.

 3. Anja says:

  Hei A-S! Elsker jakken din! Bare lurer på om den er varm? Hva vil du sammenligne den med, canadian goose eller monclear?
  Ønsker deg god bedring og en god helg!
  Klem

 4. Helle says:

  Hei AnneStina!
  Lenge siden jeg har kikket innnom her. Så fint at du har gavetips, det trengs i disse tider. Fin jakke og artig lue du har på deg! Håper lille prinsessen er frisk og rask igjen, nå må du bli frisk også! Deilig å bli oppvartet av kjäresten, kos deg med dett
  God helg alle tre 🙂

 5. Reidun says:

  Ja det er deilig med helg!!!Håper du blir fort bra igjen,og kan nyte helegn. Godt Johanna er bedre!!!God helg i heimen og prøv og slapp av litt!!

 6. Lena Helmersson says:

  Hej Fina!
  Din vinter-outfit är snygg och ser varm ut! Jag förstår att du längtar till sol och värme, men snart så…endast en vecka kvar! Lyckostar!!! Varva ner lite innan så du inte blir sjuk till ni ska åka, tänk på dig själv också. Härligt att Johanna mår bättre nu och hinner leka av sig ordentligt innan hon åker för att leka med sina thai-kompisar. Har ni köpt gåvor denna gång med? Gulliga ni är. Har varit och lämnat min son 8 år på disco, discot är det min 10-åriga dotter med klass som håller i på skolan – så gulligt!
  Vi laddar för soffan, med chips & pop-corn till IDOL. I morgon är det dags för adventspiff.
  Njut din fredagskväll med familjen.
  Varmaste kramen,
  Lena i Uppsala

 7. Snygg mössa!

  Hoppas att du kan ta det lugnt ikväll och hoppas att du får en toppen fredagkväll 🙂

 8. Ms. Kidelin says:

  Krya på dej och du är lika fin som alltid, i vinterjacka eller inte:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *