DAGENS JULKLAPPSTIPS.

mrmarialampamiffyxlvit3-9733

Den stora Miffy lampan kryddar J´s rum och ett stort pluss för att den har dimmer! då kan den fungera som nattlampa till riktigt små barn. Passar åldern från nyfödd och upp till ja… typ vuxen! (jag älskar den själv). Jag har köpt vår hos Home Nord.

På er begäran så kommer jag att bjuda på julklappstips varje dag fram till jul och först ut blir dessa söta Miffy ting! Jag har precis köpt de som present till en som fått en dotter (vill inte avslöja vem för den kanske läser bloggen…) och då kom jag på att de passar perfekt som ett tips till er!  Och alltså hur kul är det inte att få köpa babykläder… I love it! 🙂

15380439_10154017279395796_1875026505397876213_n

Till nyfödda : Super cute Miffy set med tights + body + mössa som jag matchar med en tyllkjol med glittriga stjärnor på. Det gör att outfiten kan mixas och matchas på mer än 1 sätt. Body + kjol = fest, body + tights = vardag… Och giraffen Sophie den är ju bara den sötaste. Tror inte att jag kan passera en barnvagn i Oslo utan att se en sån vid sidan om barnet…  Den är lika uppskattad hos både tjejer & killar.  Och dessa ting är väldigt Gizmolina eftersom de innhåller både ballong och glitter!  (kläderna kommer från H&M, giraffen finns hos de flesta välsorterade baby-/lekebutikker).

Nu pågår playdate här hemma och det pyntas pepparkakor. Själv julpyntar jag för fullt och funderar på om man kan ha för många granar? det kan man väl inte? nej men så bra! för jag köpte precis en till på Clas Ohlson idag. De har -20% på alla granar nu. Ett tips!  Oj, nu kommer min bror, han ska hjälpa mig att få utegranen på plats. Ho, ho.! 🙂

Kategori: Julklappstips! | 6 Comments

6 responses to “DAGENS JULKLAPPSTIPS.”

 1. Precis köpt giraffen Sophie.
  Ska bli farmor igen, framåt våren.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Åh den är den finaste presenten! 🙂 och så fantastiskt kul att du ska bli farmor igen. Grattis!

   Önskar dig en magisk dag Titti! Kram!

 2. elin says:

  I går fungerte ikke bloggen din via mobil lengre… Det låste seg og jeg måtte helt ut av safari før jeg kunne lese andre sider.
  Nydelige presangforslag 🙂 Og god helg!

  • gizmolina says:

   Det är såååå trist att allt inte fungerar 100% med att gå in på bloggen via tfn… Jag börjar misstänka att det har med annonserna som läggs in att göra så ska kolla upp det a.s.a.p. ! TACK för att du berättade!

   Önskar dig en magisk ny uke! Klem! 🙂

 3. ISLANDSMAMMA says:

  Hej varifrån kommer kläderna?

  Trevlig Helg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *