Dagens julklappstips!

Dagens Tips!

168397-2141
Ett urval av mina stämplar.

Jag älskar stämplar! 🙂

Och jag stämplar kuvert, kort, i fotoalbum, i dagboken, ja, överallt där de kan passa stämplar jag för jag tycker att det förgyller det vita pappret  och gör det där "lilla extra" i böcker etc.

Förut var det inte så lätt at få tag i stämplar men idag finns de både "här & där", bl.a. på Panduro Hobby, Ljunggrens Papper (i Stockholm), Bookbinders m.fl.

Jag tycker att det är en perfekt veninne julklapp att köpa små söta stämplar + stämpeldyna i en färg som du vet att hon tycker om för det är sånna är små söta saker som alla vi girls bli happy av att få! 🙂

Nu  har vi ätit prinskorv som är bland det godaste jag vet i juletider och nu ska vi gå iväg mot ambassaden.

Njut dagen!

Kategori: Dagens Tips! | 25 Comments

25 responses to “Dagens julklappstips!”

 1. Vad kul att du Älskar stämplar!!;)!! Någon ska ju göra det. Jag tycker att stämplar är helt ok men inte mer.

 2. Vill tillägga att det finns även att köpa på Akademibokhandeln 🙂

 3. Jessica says:

  Det finns en butik på hornsgatan i sthlm som har underbara prylar (bland annat stämplar) att pyssla med: http://www.skapahobby.se 🙂

 4. Christofer & Lene Sjögren says:

  Hej, kul att läsa din blogg! Ja, vi trillade in på din blogg när vi sökte på Scandinavian Lagoon Resort. Vi kommer att bli era nya grannar i Thailand, då vi precis (denna veckan) har bestämt oss för att köpa en lägenhet i E-huset (E15), och får tillträde när det står klart i höst 08. Men det skulle vara jättekul att hålla lite kontakt innan dess (vi kommer ner till Phuket någon gång i vår en längre period). “Vi” är lika med Christofer (41 år) och Lene (38 år) med barnen Gustav (4 år) och Mathilde (1 år). Vi är inflyttade Lidingöbor sedan ett år tillbaka, efter att ha bott mitt i Stockholm i många år. Som sagt, vi är naturligtvis jättenyfikna på hur det kommer vara att bo där på resorten en längre period, och kommer att följa din blogg med STORT intresse (du verkar ju gilla shopping, så vi hoppas att få lite tips på bra möbelaffärer i Phuket Town 🙂 Lycka till med resan ner, och så ses vi förhoppningsvis om några månader!

 5. Christofer & Lene Sjögren says:

  Tips: vi hittade den här bloggen också!

 6. Jenny says:

  Har ni köpt eran lägenhet nere i thailand eller har ni hyrt under det året ni ska vara där? såg jätte trevligt ut på hemsidan. Hoppas ni får det underbart där nere=)

 7. Jessica says:

  Hej!!
  har du ngt bra tips på hur man stämplar utan att få ngt svart från övriga stämpel förutom mönstret som är avsett om du förstår?

  Kram

 8. There is obviously a good deal to find out with regards to this. I believe that you’ve made some great points. Also can you please let me know exactly where do i acquire some cool wordpress themes or templates?

 9. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 10. Now a days internet have become so much addicted to the people…And it is very good in giving any kind of information…

 11. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

 12. turkko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Yahoo. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 13. blog home says:

  My good friend and I have been arguing concerning a problem identical to this! Now I know that I had been right. Thanks for the information you posted.

 14. i had to write now, propecia online, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]propecia online[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription propecia online, 58433,

 15. ernoeevbfq says:

  O83Ilh dakrygbcxsmv, [url=http://indmmqnoknkf.com/]indmmqnoknkf[/url], [link=http://uundsvulbvix.com/]uundsvulbvix[/link], http://kmfxaqilrivw.com/

 16. metermine says:

  This is the first time i’ve heard of an Seo camp. Really interesting and i will be attending., this pharmacy, 4785,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *