Dagens läkarbesök.

Allmänt


Dagens: ögoninflamation (höger öga…), briller/glasögon Gucci, t-shirt Splendid. Normalt så använder jag bara mina briller på kvällen, aldrig på dagen, så detta är ovant…

Det är verkligen inte likt mig att springa hos läkaren så här ofta…  men, men, bara att gilla läget…  Det var Johannas dagisfrökar som gav mig order om att uppsöka läkare idag för de sa att ögoninflamationen inte går över av sig själv och de hade rätt.

Min läkare sa att den typen av infektion som jag har fått i ögat endast går bort med hjälp av medicin. Så – nu har jag fått droppar som ska droppas i ögat varannan time (känns som jag inte gör annat 😉 + en salva som ska sättas på när jag går och sover. Hon sa att jag bör vara mycket bättre i ögat på fredag, annars skulle jag komma tillbaka. Men – hon sa att det tar ca 6 dagar innan jag är helt bra och kan börja använda mina linser igen så nu blir jag glasögonorm i en hel vecka.. får hoppas att det blir en regnig vecka för annars kommer jag att SAKNA mina solbriller 😉

I tillägg till dessa droppar + salva så fick jag order om att dricka + äta bättre för jag är en slarver….  Så – nu har jag precis mumsat i mig en god ost&skink paj + sallad. Duktig flicka är jag ! 😉

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens läkarbesök.”

 1. Amelie says:

  Mmm, du är väldigt fin men också lite väl tunn. Klart att du ska äta och dricka ordentligt. Mat är underbart! Krya på dig!

 2. Tone says:

  Huff, leit med masse vondter…Riktig god bedring til deg! Du har en kjempefin blogg – masse inspirasjon og fine bilder, denne bloggen er min favoritt oppdagelse!

 3. Elin says:

  En massa krya på dig kramar till dig

  //

  elin

 4. Martina says:

  Ögoninflamation är ingen höjdare. Skönt att läkaren kunde ge dig behandling så här snabbt. Det brukar kännas bättre redan efter någon dag. Krya på dig! /M

 5. Anette says:

  Jeg må si jeg synes du er kjempefin med litt mindre sminke og naturlige øyne 🙂 det kan du ta som et kompliment! God bedring søte deg!

 6. Anonymous says:

  Bra att läkaren såg efter dig också så du sköter om dig :-)).

  Hoppas ögoninflammationen går bort snart för det är ingen höjdare!

 7. Anonymous says:

  Du är MYCKET finare utan massa ögon makeup och Hollywoodlockar. Detta passar dig så mycket bättre. Ta det som en komplimang! =)

 8. Hoppas du blir bättre snart.

  Va rädd om dig fina AnnaStina

  kramar

 9. AnnaStina, du är jättevacker utan smink!!! Bara såg du vet, vet att man känner sig helt naken utan när man är van att ha det varje dag. Själv har jag gått i mataffären utan smink idag (skulle vara i solen trodde jag) och det känns jätte dumt. Men du verkar ha en jättefin hy så du har inget att skämmas för!

  Den gröna klänningen måste du nog köpa, den var jätteläcker!

  Skönt att du fick medicin, om det var så illa var det tur att du inte löd mitt råd att vänta en vecka :). Hoppas du blir bra snabbt!

  Kramar ♥

 10. Starmama ♥ says:

  KRYA PÅ DIG! Kramis!

 11. Mingar says:

  Skickar en kryapådighälsning!! Var rädd om dig!

 12. TUSEN MILJONER TACK alla underbara för era FINA krya-på-mig hälsningar! You make me HAPPY !!! 🙂 Och TACK för alla komplimanger, de värmer !

  Karin-

  TACK så jätte mycket för din trevliga kommentar och fina komplimang ! 🙂 Ja, det var tur att jag gick till läkaren idag (tackar dagisfrökarna för det) och den där klänningen klickar jag gärna hem 😉 Önskar dig en fabulous lång-weekend ! Kram ! 🙂

  KRAMAR till er alla ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *