Dagens Lanvin-provning.

Allmänt

 Mer Carrie än så här blir inte en kjole / klänning… Love it!

 

What a day! … jag hann varken rulla håret eller äta frukost 😉 men – jag knipsade ändå , som lovat, bilder av de ting jag fått låna från Lanvin kollektionen. Jag fotade – i farten! –  innan jag åkte ner till H&M och returnerade allt (snyft…) så ni får se på bilderna som om jag stod i ett provrum  den 23:e för då skulle, precis som idag, alla ting åka på utanpå jeansen p.g.a. tidsbrist 😉  Enjoy !

Den här klänningen är för mig ett kul-att-ha-plagg och den skulle få hänga på skyltdockan på mitt kontor. Om jag skulle ta på mig den till en fest? …. kanske!  Pris  1499.

Det här är min andra favorit-klänning ur kollektionen. Så här ser en ut då den är stylad, och så här såg den ut på mig idag….

…. det blir inte riktigt samma sak 😉 Klänningen vore läcker på ett coctailparty i New York… Pris 1199.

Den här fusk-pälsen älskar jag! Super snygg! Pris: 1999.

Det här är ett plagg som jag verkligen skulle använda.

Till sist: favvo halsbandet. Pris 499.

H&M öppnar kl.08 den 23:e nov så det är bara att ställa sig i

Såg du intervjun med nyförlovade prins Wiliam & Kate ikväll? Gud så vacker Kate är och så lik hon är danska konprinsessan Mary !  Jag ser verkligen fram emot detta kungliga bröllop!

Nu måste jag dyka i säng så tack för idag & god natt!

 

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens Lanvin-provning.”

 1. Astrid says:

  Så fin du var i kjole nr. 2,den Må du ha til sommeren, eller til Thailand nå,fuskpelsen og alt det siste var nydelig på deg også,den første kjolen,tja, den er fin på en dokke til pynt. sov så søtt.klem astrid

 2. Janne says:

  Burning the midnight oil again? Du er ikke alene…Flott at du fikk vise oss de bildene. Gav mye bedre inntrykk enn de styla modellbildene. Fuskepelsen og smykket er mine favoritter. Vil si at den Carriekjolen var litt bomsete, men kanskje det er str som er feil for deg?

  De royale var jo sjarmerende da. Synes ikke Kate og Mary er veldig like jeg. I fargene ja, men det er vel ikke bare det som teller. Kate er mye yngre og virker mer elegant, Mary ser mer sporty ut, og hennes ansiktstrekk er grovere i sammenlikning. Alltid mye som kan diskuteres rundt prinsesser.

  Sov godt

 3. Det är vackra men kanske lite svårburna plagg som lanseras. Men jag håller med dig, fuskpälsen och halsbandet är verkligen snygga.
  William och Kate ja, det har ju varit på g ganska så länge och jag har fått en ganska bra bild av Kate. Vacker är hon ju och smart! En bra kombination. Fint att de använder en ring från Diana, det gillar jag! Kommer nog att bli ett hysteriskt påpassat bröllop, men visst ska det bli roligt! Kram Lotta

 4. Johanna says:

  Halsbandet var fint men jag tycker kanske att denna kollektion är lite too much om man inte är en partysessa som ränner omkring i NYC ;-).

 5. grommis says:

  Det er veldig mange fine kjoler! Men er det din rette størrelse? Må innrømme at kjolene kanskje ikke gjorde din fine figur til rette? Eller er det fasongen på dem?
  Men fuskpelsen kledde du GODT! 🙂 og smykket var superfint!

  Ha en fin onsdag!

 6. Anna Olsson says:

  Hej,

  tack för bra blogg!

  Var har du köpt den fantastiska blusen som du har på bilden där du visar upp halsbandet?

  Kram
  Anna

 7. Em says:

  Nej, Carrieklänningen, som såg ut att vara fin i reklamen, var ingen hit. Inte alls smickrande för figuren. Halsbandet var fint!

 8. Åsa says:

  När jag ser den första klänningen så tänker jag på Tingelling, den var inte fin. Säger som EM inte smickrande för figuren. Men allt de andra var fint!

 9. Kappan/pälsen är fin! Känns den genomarbetad på nära håll?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *