Dagens lunch förgyllde dagen!

Allmänt

168397-1669
Idag har jag på mig linne från By Malene Birger, topp från Filippa K och solbriller från Gucci för att försöka dölja en "bad hair day" 😉  (hann inte rulla p.g.a dagis..) På bilden hjälper Johanna mig att bläddra i min jobbpärm & skrivbok.

Hjärtat sov nästan hela min super mysiga lunch men vaknade på slutet och var hur happy som helst. 🙂

Det var SÅ mysigt att träffa min kära vän Kjersti så spontant. Hon smsade och vips så satt vi på Baker Hansen och hade girltalk i ett par härliga timmar. Alla borde ha en vän som Kjersti, hon är unik och hon är en av mina värdefullast tillgångar! 🙂

Nu är min lilla darling sååå tröttis så vi ska klä oss och gå ut a.s.a.p!

Hoppas din dag är perfekt och att solen skiner på dig idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens lunch förgyllde dagen!”

 1. Emilié says:

  Hon verkar så jäkla glad din flicka!
  Så ser hon ut att vara ett riktigt charmtroll 🙂
  Hoppas att ni har haft en bra dag /Emilié.

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla du :)Ja, hon är faktiskt hur glad som helst min lilla darling vilket är fantastiskt! Vi har haft en underbar dag och det hoppas jag att du också har haft?! Kram! 🙂

 3. Emilié says:

  Det har jag, tack (: Sov så gott… Kramen /Emilié.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *