Dagens lyxiga mammastund.

Allmänt


Idag har jag på mig linne By Malene Birger, underklänning + tunika Odd Molly och pälsen från H&M Trend.

Å vad det passade bra att jag hade tid för att fixa mina naglar just idag för jag behövde en skön & lyxig mammastund 🙂 Och Marit som gör mina naglar fina är så söt. Om du ska göra din naglar så kan jag varmt rekommendera henne ! 

  
Nya blader: svenska Lantliv med Julspecial ! och svenska Plaza Kvinna också försökte jag få fram hur naglarna blev 🙂    De söta tjejerna köpte jag en bulle av för att stötta operation dagsverket och de blev så glada över att jag ville fotografera dem 🙂

På vägen hem stoppade jag på Narvesen för att köpa med mig lite nya blader hem och de har -25% just nu på alla utländska blander så missa inte det ni som bor här ! 🙂 Och då jag stod där och tittade i hyllorna så kom plötsligt 2 tjejer fram till mig och frågade om jag ville köpa bullar? Det är "operation dagsverket" i skolorna idag och självklart stöttar jag det så jag mumsade på en bulle på vägen hem 🙂

Och det påminner mig om att jag måste komma ihåg att köpa hem godis till helgen om det kommer några utklädda Halloween barn och knackar på dörren. 

Nu: frukost eller ska jag kanske säga lunch? 😉

  

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Dagens lyxiga mammastund.”

 1. jenny says:

  Åhh lyxigt att fixa naglarna.Man ska allt skämma bort sig själv ibland då mår man bara bättre..:)

  Ha en bra dag!

 2. AnnaStina / Gizmolinas says:

  Jenny-

  Helt sant ! 🙂 Önskar dig en härlig dag ! Kram! 🙂

 3. Silje says:

  Så deilig med hverdags lux! Og neglene ble utrolig fine!

  Ha en fortsatt fin dag i det grå været her i Oslo 🙂

 4. Sandra says:

  Vilken årstid tycker du bäst om? Kommentera gärna i min blogg!

  Tack på förhand =)

  Ha en bra dag!

 5. Skönt att få lyxa till det i bland 🙂

 6. Erica says:

  Åh, vardags lyx e aldrig fel!

 7. Hej Anna Stina

  Vad skönt att få lyxa till det med naglarna! Här i Svergie har de nu äntligen sänkt räntan så snart kanske jag också kan unna mig lite lyx 🙂

  Tänkte fråga dig hur du tar det när du får negativa kommentarer i din blogg? Ibland läser man att du får påhopp ang shopping och div annat. Tar du åt dig? Blir du ledsen?

  Jag försöker jobba aktivt med min blogg och skulle tycka det var jättekul om den framöver blir välbesökt men ibland blir jag ändå lite tveksam. Har vid ett par tillfällen fått lite spydiga kommentarer ( alltid anonyma, såklart) och den känns ju alltid tråkigt. Du som är så "känd" bloggare, är det värt det?

  Övervägande kommentarer är ju ändå trevliga och det är ju roligt, men hur känner du dig vid kritik?

  Kram åsa

 8. bambi says:

  Så fin Odd Molly… är besatt av Odd Molly

  Kika gärna på bloggen, jag har en hel kategori med ODd Molly där 🙂

 9. Great! Thanks for post

 10. chat says:

  Ohh very much thanks admin

 11. I wasn’t aware of the many ripples and depth to this story until I surfed here through Yahoo! Fantastic job.

 12. film izle says:

  Ohh very much thanks admin

 13. Ohh very much thanks admin

 14. izle says:

  thanks good post

 15. turkko says:

  Hello, You have to look at this site regarding turkko – turk ko, Bye

 16. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Check my site turk ko.

 17. my blog says:

  Howdy, I just now hopped over to the web-site as a result of Stumbleupon. Not something I might normally browse, however I enjoyed your thoughts anyways. Thank you for producing something truly worth reading.

 18. shoudlnt i try it?, canadian pharmacy, [url=”http://meridia.groupsite.com”]canadian pharmacy[/url], http://meridia.groupsite.com canadian pharmacy, 549,

 19. jycatcibg says:

  piB4uM gbrlgxzpfzov, [url=http://qblcpgmcugkw.com/]qblcpgmcugkw[/url], [link=http://kotdbmspbudn.com/]kotdbmspbudn[/link], http://itdsmsyjzemt.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *