Dagens & mat-shopping.

Allmänt

Mössa från Den Dama, jacka Whyred, väska Marc by Marc Jacobs, jeans Tommy Hilfiger och skor Acne.  Också Gucci…

Ser ni påsarna bakom mig? det är inte ofta jag reagerar på vad det kostar att handla mat, men idag, då det gick loss på 650 kr var jag tvungen att checka kvittot (i smyg) då jag gick ut för  H U R kunde en tacco middag gå loss på så mycket? okej att jag köpte lite annat smått & godt också men ändå… får skylla på den där Mövenpick glassen… och på att jag varit så länge i billiga Thailand 😉

♥ 

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens & mat-shopping.”

 1. kim says:

  Hoppas du tar dig tid att svara, har kommenterat massor av gånger tidigare med frågor och inte fått svar av dig och det är lite trist..:-(

  Vet du vart Den dama mössan går att köpa i Sverige eller nån utländsk webshop som fraktar till Sverige?

  Tack!

 2. Jessica N says:

  Samma sak hände mig för nån vecka sen, tyckte tacosen blev dyr, men det är väl alla grönsaker eller nåt=)

 3. Ditte says:

  Javisst är det dyrt! Och Norge är dyrt!Allt, tycker jag. Men å andra sidan ligger lönerna där också betydligt högre än både Sverige och Thailand. Dock en klen tröst…..
  Ha en härlig helg!

 4. Evelina says:

  Välkommen hem finaste! 🙂 Hoppas ni har haft en magisk semester! Trevlig helg.. Evelina CL

 5. Kim-
  Beklager att jag missat att svara dig. Jag har tyvärr ingen aning om ifall någon nettbutik selger mössan. Men kanske butiken där jag köpt min, Den Dama, kan senda en till dig? har du checkat? Ring dem på +47 22553099. Lycka till !

 6. kim says:

  Tack söta du för svaret:-)

  Ha en härlig fredag

 7. Ewa says:

  Visst är det underbart med tulpaner på bordet….o elden i kakelugnen..>3, vi måste lära oss att njuta av nuet! Imogon får jag besök av Norgevänner o med de nyaste kamilles mor o barn…<3 Yes, yes
  Ha en mysig helg
  Kram
  ewa

 8. elin says:

  Jakken din er så fin!! 🙂

 9. Pethra says:

  Jag är fullkomligt förälskad i din jacka, så snygg!

  Ang. matpriserna i Norge, det är ju helt galet! När jag bodde i Oslo så reagerade jag inte så mycket på det men när vi var där i somras och bara skulle handla lite fredagsmys och det gick loss på över 300 norska så fick jag lite ont i magen, eller som när vi köpte 2 drickor och en glass i kaféet i Frognerparken och fick betala 96 nok, crazy så att det förslår! 🙂

  Hoppas ni får en härlig lördag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *