Dagens match.


Ser ni Johannas Zara påse? När vi var innom där idag så går hon rakt fram till stativet med troser och säger att hon ska  ha likadana som en kompis på dagis så så fick det bli 😉  och hon var SÅ stolt då hon hade på sig dem i kväll ! Sött !

Nu är min darling i drömlandet och jag har myst med amerikanska Ungkaren. TACK för alla fina kommentarer ang. klänningen i förra inlägget !  Ni får mig att vilja  "löpa & köpa" den imorgon så jag vågar inte tala om var den finns för då kanske den är slut innan jag hunnit dit ? 😉   KUL att ni tyckte om den ! 🙂


Dagens match: Johanna i jacka från Benetton, kjol från H&M och skor Bronx. Jag i tunika från Bik Bok, byxor Filippa K (favoriter !), skor Nike, jacka Juicy Couture och sjal Faliero Sarti. Bilden är tagen då jag hämtade på dagis i eftermiddag.

Nu ska jag gå igenom alla fina tävlingsbidrag i tävlingen där priset är en matchande mor & dotter tunika från den norska designer MyCinnamongirl så att jag kan presentera en lycklig vinnare 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens match.”

  1. Söta ni är!!! Hade jag passerat er idag hade ni varit svåra att undgå! Kram till er båda! /M

  2. Nelly says:

    jättefina var ni igår! 🙂

  3. tofva says:

    åh så fina ni är! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *