Dagens Matthew Williamson shopping !

Allmänt


Invigde mitt Odd Molly linne och mina skor från Zara idag. Blommorna förgyller i skrivande stund fönstret vid sidan om mig här på kontoret.

Idag blev det verkligen en MYS-tur i Bogstadveien för mig och jag storkoste mig ! 🙂   

När jag var för att returnera en sak inne på H&M så hade jag värsta TUREN att  hamna bakom en tjej som returnerade den klänning / kjole från Matthew Williamsons sommarkollektion  som jag verkligen önskat mig ! (den lanserades då vi var i Luleå = jag missade den). Jag blev sååååå GLAD ! 🙂  och shoppade den så klart BUMS !  Nu undrar ni säkert vilken klänning jag menar? Den här :


Den jag fick tag i var i size 40 (jag är 38) men med ett bälte i livet blir den perfekt !


Happy mama njuter pingsafton.

Det är hög tid för mig att fixa middag nu så jag önskar dig en riktigt TREVLIG & FESTLIG pingstafton !

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens Matthew Williamson shopping !”

 1. Josefine says:

  Gud så SKOJ för dig kära, vet hur gärna du ville ha den och jag skulle också ha shoppat den för den är ju SÅ snygg! Puss o Kram ifrån oss!

 2. Maria says:

  Åh vad fin, men den fanns ju i helt otippat i Luleå butiken också =) Det mesta lanserades där också…

 3. Sandra says:

  Den var riktigt snygg!! hoppas du visar den på sen också 😀

 4. Ida says:

  Åh, den tunikaen fra M W er bare rååå! Heldig du som er blitt heldig eier av en! Hva var prisen på den ?

  ha en nydelig kveld! klem fra ida

 5. Renée says:

  Oj vilken tur! Vad roligt för dig!

  Själv är jag supersugen på att shoppa. Dock har jag en regel: shoppa bara när du har fyllt år och när det har varit julafton! Hade du klarat det? 😉 Jag fyller år på fredag så jag håller på att avlida av längtan!

  __________________

  http://pluggis.blogg.se Hur är det att plugga, vad krävs och hur får man ekonomin att gå ihop?

 6. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Maria-

  I Sverige lanserades kollektionen den 14:e maj och då hade vi redan rest tillbaka till Norge så , jag missade både den norska & svenska lanseringen 😉 Så KUL för er i Luleå att den gick att shoppa där! 🙂 Kram ! 🙂

  Ida-

  Ja, visst är den snygg? 🙂 Den kostade 698nok. Klem ! 🙂

  Ni ska självklart få se den på vid tillfälle !

  Önskar er alla en FAB pingstafton ! Kramar ! 🙂

 7. Maria (igen) says:

  åh vilken osis du hade som missade bägge williamson släppen. Ja vi hade himla tur som fick ta del av kollektionen i "lilla" Lule också. Roligt att alla happenings inte stannar i storstäderna =) Vill förresten bara säga att det är så roligt att höra och läsa när du skriver så fint om Luleå. De flesta som flyttar från Luleå är mest negativa och anser att det inte finns någor att bo kvar för "här uppe". Jag älskar det däremot och gräset är inte grönare på andra sidan för mig, än i alla fall ;)! TAck för en superfin blogg!

 8. Sally says:

  Jag lyckades köpa den på nätet, beställde den i både strl 34 o 36, och den är stooooor i strl så jag behåller 34:an. Den är så mycket längre än hur den visas på modellen (hon är lång, klänningen uppkavlad). Så tunika är det inte. Väldigt fina färger. Jag har 36:an till salu på Tradera ifall ngn letar efter den!

 9. Kamilla says:

  Den Odd Molly-toppen var kjempefin! Lurer på om jeg må ha en sånn selv også.

  Nice sandaler også!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *