Dagens & min favorit basic !


Långt linne Filippa K, topp Splendid, sjal Zara och jeans Forever21.  Ute åker en kofta från Filippa K på också pälsen så klart 🙂

Idag blev de en enkel & bekväm outfit eftersom jag monterar och fixar för fullt med diverse jobbsaker inne på Johannas rum.  Den vita basictoppen / t-shirten jag har på mig är VÄRLDENS BÄSTA  !  Den kommer från Splendid och den är varken för tight eller för lös också är den så där lagomt lång så ja, den är helt enkelt perfekt. 

Jag sålde dessa basic-toppar i min butik och vet tyvärr inte var de finns idag ? Men märket är som sagt Splendid och jag kan tänka mig att de finns där tex Juicy Couture finns för de har samma agentur i Norge & Sverige.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens & min favorit basic !”

 1. Anna says:

  Jag gillar din sjal, ser riktigt härlig ut!

 2. Anna says:

  Snyggt! När får man veta mer om dina jobbuppdrag 😉 Kram ANNA

 3. Malin says:

  Jättesöt topp! 🙂

 4. annika says:

  Det ser skönt och snyggt ut. Är det ett tält du håller i…eller? Kram:)

 5. Viktoria says:

  Du är så söt och fin, som alltid!

  Hoppas dagen har varit strålande!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *