DAGENS & NAMNSDAG.

Dagens = tröja Arnie Says, halsband Kapp Ahl och bästa skönaste byxorna från Replay som finns i min butik (och i webshopen fr.o.m. i morgon).

Då har vi varit på julavslutning på Johannas turning (gymnastik) och nu sitter jag och firar min namnsdag med kalixlöjrom.  Herregud så g.o.t.t. !!!  faktiskt det absolut godaste jag vet.

Stort G.R.A.T.T.I.S. på namnsdagen till alla som heter Anna ! 🙂

Suddigt värre…

Foto: Johanna.

Nu: Solsidan.  Perfekt underhållning på en söndagkväll.

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DAGENS & NAMNSDAG.”

 1. Monica says:

  Hei Anna-Stina 🙂 Grattis med flott web-shop 🙂 Dette blir gøy!!! : ) Har sendt deg en melding på Facebook….ville så gjerne bestille en Line of Oslo Norma-blazer. Får ikke sendt mail fra iphonen min, og hadde håpet du kunne holdt av en til meg til i morra 🙂 …i XL. Ha en fiiin kveld 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 och beklager, igen, att jag är utsåld för Norma i den size du önskar… Önskar dig en fantastisk förjulstid ! Klem !

 2. casaofmia says:

  Grattis till dig och tack (jag heter också Anna). Jättefin dagens, kram

  • gizmolina says:

   Tack ! & Grattis – i efterskott – till dig också ! 🙂 Fint namn vi har ! Önskar dig en amazing vecka ! Kram !

 3. Lena i Uppsala says:

  Grattis på namnsdagen!
  Har varit dålig på att kommentera på sista tiden, men vill att du ska veta att jag tittar in till dig VARJE dag i alla fall! You´re my No I, what so ever. Du är alltid lika inspirerande, sprudlande och motiverande – gör så att man mår bra och får ett varmt leende på läpparna. Jag förstår inte alltid var du får all energi och ork i från, men banne mig så smittar den av sig. Jag antar att du är en liten jobboholic, men att du samtidigt mår bra av det och tycker det är roligt – för det märks att du gillar det du gör och det du bjuder på.

  She believed she could – so she did! Den remindern hade du för ett bra tag sedan här på din blogg, jag har gjort en liten tavla av den som sitter ovanpå spegeln i min hall. Den påminner mig varje dag om just detta att tro på sig själv! Tack för det glitter, den värme och glädje som du delar med dig.

  Önskar dig det största lycka till med din webbutik och att du får en magisk jul tillsammans med dina J och din familj. Hoppas du hinner njuta av allt mys med fix av klappar, advent och annat som hör till. Luciatåg kanske Johanna bjuder på i veckan!?

  Ha en skön söndag och önskar en fantastisk ny vecka med nya möjligheter och spännande möten.
  Varm kram i vinterkylan,
  Lena

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för en underbar kommentar som verkligen lyste upp min dag Lena ! Jag blir så glad över alla fina ord, de värmer ska du veta! Önskar dig en underbar förjulstid! Kram ! 🙂 P.S tyvärr verkar de inte fira lucia i norska skolan (i alla fall inte på Johannas) så – lucia får vi köra hemma. Kronan ligger redan framme 😉

 4. Weronica says:

  Superfin web-shop. Och jättegulligt att du blandar norska och svenska. Hihi. Men det skulle ha varit en kategori där man kunde välja tex “se alla” och så kom alla smycken/kläder/interiör upp allt eftersom man vill se. Nu måste man gå in på varje sak. Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen tack ! 🙂 Ja, det blir lite svorskt, precis så som jag själv pratar efter 12 år i Oslo 😉 Och vet du, det finns en sån kategori redan ! Klicka på “Merker” så kommer ALLT i webshopen upp ! Önskar dig en underbar vecka ! Kram !

 5. Nina says:

  Jag älskar också kalixlöjrom, är så glad att vi har en del i frysen =)

  • gizmolina says:

   Visst är det gott ? Jag älskar det ! och passade desstom på att köpa Gräddfil i Sverige eftersom jag tycker att det är allra godast till… Njut förjulstiden ! Kram ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *