Dagens & nya lockar!

Allmänt


Nu har jag utsläppt hår för första gången på 8 (!) månader och klänning H&M, jacka Juicy Couture, sjal Jaliero Santo, byxor Filippa K, skor By Malene Birger och väska från Zara.

Jag sprang ut och fixade några ärenden nyss och känner mig på så BRA humör med mitt "nya hår" att jag t.o.m. handlat hem till att laga spaghetti & köttfärssås till middag och det, mina vänner, händer bara på speciella glad dagar som idag ! 🙂  för jag är nämligen inte så glad i att laga mat…  Och då jag gick där bland hyllorna i butiken så möter jag plötsligt underbaraste Anne-Cecilie som är en helt speciell vän, jag får energi bara av att träffa henne i typ 3 minuter ! (darling – det var FAB att se dig !)

När jag kom hem nyss så hittade jag Johanna i skumbadet & JIG på torraland inne i badet så nu ska jag passa på att fixa middagen och lyxa med ett glas vitt  🙂

Livet är härligt ! 🙂 Eller hur?!  så – NJUT det  och unna dig en extra mysig kväll !

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “Dagens & nya lockar!”

 1. Agneta says:

  Förstår att du är nöjd – det blev väldigt fint!

  Kram

 2. Josefine says:

  ÅÅÅ så skönt, jag ser hur mycket det betydde för dig! Du är fab med eller utan extrahår men jag är GLAD att du är glad. Njut din matlagningslust hihi =)

  KRAMAR!

 3. Josefine says:

  Haha ps. Hälsa JIG att jag ser tvillingsovrummet i bakgrunden 😉 Förstår att du förberett? 🙂 Skojar bara, säg till om jag ska hjälpa dig med finn, det är toppen att sälja ting på!

 4. Madelene says:

  Hej du underbara.

  Du är ju så jätte fin i utsläppt hår jag tycker att du skall ha det oftare JÄTTE FINNT.

  Hoppas att du har haft en bra Torsdag.Idag har jag och min dotter bara njutit av en underbar Torsdag med shopping och sen laga god mat jag älskar nämligen att laga god mat och hitta goda viner som passar bra till.Och i dag mysser vi för min man är ledig i morgon.Sen börjar allvaret på måndag dottern färdig inskolad på fritids och jag börjar jobba.När börjar du med ditt nya?Ha nu en jätte härlig Torsdags kväll.Och många BAMSE KRAMAR till dig och din underbara familj.Madelene(Landvetter)

 5. Lynetmor says:

  Hei, så fin du ble på håret 🙂 Du er så slank og fin, trener du eller spiser mye sunt? Ha en fin kveld 🙂

 6. Elisabeth says:

  Hehe… det høres godt ut! Jeg leser bloggen din hver eneste dag (flere ganger om dagen en jeg innom), men er dessverre ikke så flink til å kommentere. Men skal bli flinkere nå!Håret ble veldig bra. Nå må du fortsette å ha det utslått, for det kler du virkelig!

 7. Madelene says:

  Det underbara prinsses påslakand vad finns det att köpa vill ha sånt till min dotter.Ha det nu så underbart denna underbara Torsdags kväll.

  Kram Madelene(Landvetter)

 8. tess says:

  vad fin du är med utsläppt hår! jag blir alltid så inspirerad av dig o din blogg…du har en skön inställning till livet och bor så underbart fint! självklart har du finaste tjejjen oxå! kram på er !

 9. Michaela says:

  Världens bästa blogg, lika mkt feel-good varje dag! 🙂 Måste passa på o fråga om din väska är nyshoppad? har letat efter en grå länge!

 10. Nelly says:

  jättefint! : ) ska bli kul att se lite fler bilder på håret framöver. kram

 11. Sofia S says:

  Underbara vackra du! Alltid lika fin! 🙂

  Njut kvällen! KRAMIS!

 12. karin says:

  men oj så fint det blev,o nu blev jag sugen på ett glas rött.ha en fin kväll, i morgon är det fredag,kram.

 13. Hejsan,

  är relativt ny här. Fastnade hos dig någon gång i början av sommaren, varit iväg (utan dator), men nu läser och läser jag här. Trevligt. För en tid sedan skrev du om en världskarta som jag antog var inköpt på Ikea. Stämmer det? Vill så gärna ha den till min Lillprins men fanns ingen på Ikea när vi var där idag. Personalen jag frågade kände inte till den. Finns/fanns den på Ikea? Minns du pris? Kan den ha funnits bara i Norge?

  Blir jätte glada om du vill svara på mina frågor.

  Kram

 14. Mia says:

  Finfin i det nya håret!

 15. Lamilla says:

  Hej tjejen! Superfint hår fick du, härligt med en glad-dag. Det behöver vi alla ibland. Kram, kram till världens bästa bloggerska:)

 16. Sara says:

  Hej! Du blev jättefin i ditt nya hår, fast det är du även annars också! Är din väska från Zara ny? Vill gärna få tag på en tror du att de finns kvar i butik? Vad kostade den?

  Vore tacksam för svar.

  Hälsn Sara K

 17. Emma says:

  Vad fin du är i håret! Härligt! 🙂 Tack för en bra blogg, följer er varje dag! Emma

 18. Lotta says:

  Hej kära Anna-Stina!

  Du är jättefin i håret! Men du vet ju att tofs är ju aldrig fel heller om du inte hinner styla…!

  Henrik är och fiskar kräftor ikväll m Erica (kussens) man Nicke – du vet. I love kräftor och i morgon kokar jag dom stackarna! Saknar dig och våra mysiga stunder i sommarsolen. Nu är hösten snart här. Därmed – tid att tända ljus! Ska precis tända "vår" groda! Kram Lotta

 19. Zandra says:

  Hot MAMA! You lock FAB! Ha en härlig helg, KRAM KRAM

 20. AnnaStina says:

  TUSEN MILJONER TACK alla ni underbara för era fantastiska kommentarer! Jag blir både glad och lycklig och rörd i en härlig mix då jag läser allt fint ni skriver till mig 🙂 TACK!!

  Här kommer svar på frågor:

  Josefine-

  Ha ha 🙂 ena sängen ska säljas och den andra ska upp på loftet.. ser tok rörigt ut i stua just nu 😉 BRA du påminde mig om Finn, har en hel del jag kan lägga ut där.. Kanske det blir helgens prosjekt? Puss ! 🙂

  Madelene-

  Jag startar upp mitt nya nu i höst. Längtar! Kram! 🙂

  Lynetmor-

  Tusen tack snälla du för komplimangen! 🙂 Tyvärr varken tränar jag eller äter sunt.. men jag borde ! Gick ner lite i vikt i Thailand då jag åt massor med färsk frukt, ris & kyckling. Och min dagliga träning är att springa efter Johanna 😉 Kram! 🙂

  Michaela & Sara-

  Jag shoppade min väska på Zara i Phuket i maj-månad så jag har tyvärr ingen aning om den har funnits på Zara här hemma i Sverige / Norge? Kram! 🙂

  Intressesmurfen-

  Världskartan finns på Ikea här i Norge och kostar ca 1.300kr. Jag har själv planer på att köpa en hit hem för den är SÅ fin. Hoppas verkligen att du får tag i den ! Kram ! 🙂

  Nu hoppas jag att alla fick svar på sina frågor! 🙂 Och – alla ni som skriver en kommentar för första gången: ni gör mig HAPPY! 🙂 TACK! 🙂

  Kramar till er allihopa ! Ni är FAB. ! 🙂

 21. Pethra says:

  Vilket härligt hår. Själv är man kortklippt nu och har det på utväxt, nog något av det värsta som finns :o/

 22. Maria says:

  Fick lite extra energi av att läsa din optimistiska rader:)

 23. AnnaStina says:

  Pethra-

  Jag startade med extentions då jag också hade håret på utväxt för jag blev för otålig 😉 Happy fredag ! Kram 🙂

  Maria-

  Å så härligt att jag kan ge extra energi! 🙂 Det gör mig GLAD! Happy weekend! Kram 🙂

 24. Mary says:

  Oh, vad tjusig du blev!!! Du klär verkligen i ljusa skira färger! Underbar kombo, kan inte vänta tills du öppnar din butik ;-D Varma kramar Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *