Dagens nya mössa.


Min dagens: tunika från OddMolly (finns hos Daisy) + jeans från Zara. Kommer ni föresten ihåg att jag frågade er om ni tyckte att jag skulle gå för tunikan i blått eller vitt? Ni var 66 st som tyckte till och ställningen blev till slut: vit – 27 & blå – 35. Och ja, som ni ser så gick jag för blå 🙂  Tack för hjälpen !

Kolla in mössan som jag fick i posten idag ! Min mamma har stickat den till mig (som en överraskning) och matchande rosa till Johanna (ska fota henne i den så fort jag får chansen 😉 , de kom i ett paket tillsammans med Plopp, Ingrid bok och annat smått & gott (valentine present). Tusen TACK snälla mamma, vi blev jätte glada! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens nya mössa.”

 1. Tonje says:

  Hei!
  Liker bloggen din veldig godt:)! Lurer på hvor du har kjøpt den stripete genseren du har på deg på de siste bildene, og hvilket merke det er?

  Tonje:)

 2. Tonje-
  Tack för fina ord ! 🙂 Den stripede gensern har jag shoppat på en butik som heter Monroe i Sturegallerian i Stockholm. Märket är: Scarlet Roos. Klem ! 🙂

 3. Anonymous says:

  Hei!
  Du ble veldig fin i den blå kjolen!!Det er så bra å lese bloggen og se på alle tips til klær, hygger meg med den hver ettermiddag..bra at det også er fra ulike prisklasser!!

 4. Men å så mysigt paket. Och vad duktig din mamma är på att sticka. Mycket roligare att ha något riktigt eget än en mössa som "alla" andra har! KRAM

 5. Ullis says:

  Bänken/byrån/skänken i bakgrunden, vart har du hittat den? Super fin!!

 6. sara says:

  Vart har du köpt de fina bokstäverna som står på hyllan? Köper man dem separat eller som ett ord? Det var jättefint!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *