Dagens on the beach.

Kata Noi Beach runt kl.13.30. Klänning shoppad på stranden, hatt Lexington (min favorit) och solbriller Gucci.

Phuket tisdag kl.17.30.

Vi har haft en lovely dag på Kata Noi Beach. Bästa vädret sedan vi kom ner! 🙂 Nu sover hjärtat nap (måste väcka henne så hon kan sova i kväll…) och jag sitter och jobbar vidare med det jag påbörjade i morse innan internet började krångla igen (hopplöst..).

Dagens bästa utsikt: mormor, Hans & Johanna nere i havet…

Solen håller på att gå ner bakom bergen nu och några regndroppar landar i poolen… Dags att tända belysningen för vips! så är det mörkt här strax.

Tjingeling så länge! 🙂

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens on the beach.”

 1. Vad härligt att vädret vänt!!! Skönt ni har det.

  En fråga, jag har varit på Sunwing i Bangtao och tyckte det var underbart för hela familjen. Inför vinterns resa funderar vi på att boka Kamala istället. Främst för att Bangtao ligger längre bort från allt annat som vi vill besöka. Förstår från din blogg att du varit på båda; skillnaden på dem?
  Jag kikade på en översiktsbild på Kamala och där verkade restaurangerna ligga längre bort från stranden och även de flesta boenden. Det jag uppskattade mycket i Bangtao är just läget direkt på stranden och frukostrestaurangen med så fint läge.

 2. Johanna says:

  Oh vad mysigt! När vi var i Thailand senast (april) så var det sol till 16-17 tiden och därefter öste regnet ner. Ganska skönt egentligen då man var mätt på hetta och sol efter några timmar på beachen. Då kunde man gå hem, äta en god middag på en restaurang eller åka till något köpcenter :-).

 3. Marta says:

  Ser härligt ut! 🙂 Här i Uppsala är det nästan – 13 grader så jag är inte ALLS avis på er. 😉

  NJUT en massa! Kram

 4. Lena Helmersson says:

  Hej miss sunshine!

  Vad härligt det ser ut – jag förstår att du/ni har det bra. Jag önskar också gärna höra din åsikt angående Sunwing Kamala, då vi planerar att åka dit.

  För övrigt tycker jag att ni är så fina på alla bilder, jag gillar din rosa tunika skarpt och längtar till jag kan gå i de sköna strandklänningarna igen. Den lilla plånboken i rosa var verkligen fin – köpte du den på nattmarknaden? Vill oxå ha!

  Vädret är ju märkligt ibland, ni har ett molntäcke som bråkar med solen och här hemma har vi så mycket snö och kyla (nu är det -16 grader i Uppsala). Tur är väl att ni har varmt och att solen ger sig till känna mer och mer. Du värmer upp min tillvaro här hemma med dina inlägg och bilder. Tack!

  Ha en skön kväll och glöm inte bort att du är fin för den du är och du är en fantastisk människa!
  Kram,
  Lena i Uppsala

 5. susan says:

  Gud som det ser deilig ut, kjørte til skole gudstjeneste i morges i -18 grader, kaldt

 6. Låter ljuvligt när man sitter här hemma med flera decimeter snö och nästan 20 minus. kram kram

 7. *★ God Jul★* 。 • ˚ ˚ ˛ ˚ ˛ •
  •。★ *** ★ 。* 。
  ° 。 ° ˚* _Π_____*。*˚
  ˚ ˛ •˛•*/______/~\。˚ ˚ ˛
  ˚ ˛ •˛• | 田田|門| och Gott Nytt År. ♥ ♥
  Önskar Camilla från Kungsbacka

 8. Pinkpastry says:

  Här i södra sverige har det varit 22 minus idag..så det ser ganska trevligt ut där du befinner dig, även om det är vackert här

 9. Mina fina bloggisar! Jag har försökt att lasta ner bilder och blogga hela kvällen utan lycka… så nu blir det svar på frågor istället innan jag hoppar i säng 🙂

  Postadress Torslanda-
  Jag kommer bjuda på ett inlägg från Sunwing Bangtao imorgon. Personligen gillar jag den resorten mer än Kamala p.g.a. precis det du skriver: närheten till havet. och att MiniLand ligger så fint placerad vid poolen / centralt på området. Sunwing Bangtao känns mer exotiskt medan Kamala är en mer modern “vanlig” resort.. Där har du inte samma närhet till havet och restaurang La Tasca + showbaren är placerade uppe vid poolområdet (du ser ej havet därifrån). Jag & Johanna har bott på båda resorterna och begge är fantastiska!! men – jag har en extra kärlek till Bangtao.. 🙂

  Johanna-
  Ja, här nere varierar vädret med årstiden. April / maj är fantastiska månader ! 🙂

  Marta-
  Oj, vad kallt… Du får njuta med tända ljus inne!

  Lena Helmersson-
  Dina kommentarer gör mig alltid glad! TACK!! 🙂 Titta på mitt svar till postadress T ovan ang. Sunwing Bangtao / Kamala. Jag gillar som sagt båda men har en extra kärlek till Bangtao eftersom den ligger placerad direkt vid havet. Älskar att sitta och äta ut blicka ut över stranden… Den söta lilla plånboken shoppade jag på nattmarknaden. Önskar dig underbara dagar! 🙂

  Susan, Fröken Isakson, Pinkpastry-
  Brrr vad kallt det låter… Hoppas ni får mildare väder snart!

  Camilla-
  WOW vilket fint “julkort” ! Tusen tack! och GOD JUL till dig också!

  Varma KRAMAR till er alla !!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *