Dagens “önskeliste” & present tips!


En helt fantastiskt vacker dukning helt i “Gizmolina stil”! 🙂 Kolla in prinsessetårtan. Så här firar jag gärna min nästa födelsedag 😉  (bild från Mateus.se)

Om du funderar på vad du ska önska dig i julklapp (eller till födelsedagen, bröllopet etc.) så är mitt tips att du börjar spara på den VACKRA servisen från svenska Mateus. Jag minns det som igår då jag köpte mina första gula Mateus tallrikar på NK i Stockholm (det var på den tiden då jag hade gula väggar hemma 😉 men det måste ju vara ca 15 år sedan (Mateus lanserades -93) och sedan då har kärleken till Mateus hållit i sig.

Det jag gillar med Mateus är att den består av så många vackra färger (och olika delar) som kan kombineras vilket gör det dukade bordet mer “levande“¨. Jag sålde Mateus i min butik Gizmo & Co och jag har själv de stora tallrikarna i 2 olika rosa nyanser + i vitt och då vi har gäster så dukar jag alltid med varannan vit och varannan rosa.


Ögongodis.

De stora vackra faten (finns med och utan spetskant) är dessutom ett perfekt present-TIPS! (till veninnan / svärmor / kollega etc.) för de kan användas till så mycket: frukt, sallad, kakor, uppläggning av mat, till att ställa ljus på etc etc.

Själv får jag lust på nya delar till min servis varje gång jag besöker R.O.O.M. för där har den en stooor Mateus avdelning som verkligen inspirerar! 🙂

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Dagens “önskeliste” & present tips!”

 1. Ida & Nike says:

  Hej AnnaStina!

  Hoppas du mår bra? Jag träffade Malin från HTKF igår och hon hyllade verkligen dig och allt arbete med dig:) Känns kul! Nu kommer en väääldigt försenad WinGleverans imorgon så då sattsar vi igen!!:)
  Ang. haloween så har Nikes dagis också fest med utklädnad. Jag frågade Nike vad hon ville vara och hon funderade en stund sen kom hon ochsa att hon ville vara en glass!!
  Haha, nu får jag jobba hårt för att få ihop en glasskostym men det känns så kul att hon fått bestämma helt själv! Tips!

  Kramar <3

 2. Malin says:

  Snygg blogg! 😀

 3. Em says:

  Har själv upptäckt Mateus först på senare tid då det kommit ut i flera butiker. Har införskaffat mig en uppsättning med porslin i turkost och plommon. Tycker ändå att tallrikarna känns ganska tidlösa i sin stil trotts dess uppsving just nu.

  Tack för en mysig blogg.
  /em

 4. sissel says:

  Helt fantastisk! Sånn bursdag vil jeg også ha!

 5. Mikaela says:

  Åh, vi delar verkligen kärleken för Mateus, det finns inget som jag blir gladare för än när jag får en ny del till min samling -det skulle möjligtvis vara då jag får göra en riktigt fin dukning med allt =)
  Jag blandar vitt, rosa, grått, svart, plommon och ocean. Kan tyckas vara kladdigt, men genom att alltid hålla mig till vita assietter och vita detaljer blir färgerna en fin kontrast.

  Trevlig helg!
  Kramar Mikaela

 6. Karin says:

  Här är en till som äääälskar Mateus! Jag ska utöka min samling och skulle vilja ha ett tips av dig om jag ska köpa kritvita mattallrikar eller de som är lite mer beiga??

  Din blogg är verkligen SUPER! Kikar in här varje dag!
  Kram

 7. Anonymous says:

  Jisses, jag hittade fyrkantiga beiga talrikar från Mateus längst ner i ett skåp!!! Vad tror du om dem?? Himla fina fortfarande..men fyrkantiga….?
  Älskar din blogg, keep it up och förgyll vår dag!
  Kram Maria

 8. Maria says:

  Mmm Mateus har så SJUKT fina grejer! =) Synd att de ska vara så dyra bara =P

  Händer det något spännande i helgen då?

 9. Jag håller med dig,
  själv kör jag på vita & grå.

  Ha en fin start på helgen
  kramis

 10. peak oil says:

  How are You check that site regarding peak oil Bye Bye

 11. LN46C650 says:

  What hair cut suits a very slim beautiful girl with an oval face?

 12. sohbet says:

  good quality post thanks

 13. How does the SMS payment for rubies on Battle knight actually work?

 14. my page says:

  I am still learning through you, since I am improving myself. I absolutely enjoy reading all that is published on your web page.Continue to keep the tips coming. I appreciate it

 15. wow… what can i say, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, 91229,

 16. Your RSS feed doesn’t work in my browser (google chrome) how can I fix it?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *