Dagens ord: glömsk!…

Allmänt

Jag lämnde Johanna på dagis rekordtidigt idag (för att vara oss 😉 och körde sen iväg ut till tullen igen och hämtade det där paketet som jag glömt alla papir hemma till igår och när jag ändå var där "ute i krokarna" så körde jag till Ikea och det är första gången jag stått och väntat på att de ska öppna men jag hade gott om sällskap. Undrar om det alltid står så där många kunder utanför dörren innan kl.10 ?  Och tänk om alla butiker hade en sån lyxig situation att kunderna stod på rad en helt vanlig tisdag morgon ? Det vore nåt det  ! 🙂

Upptäckte DEN finaste butiken med kläder till mor & barn idag men kunde inte ta en enda bild för kameran låg hemma (klantigt…)  så – nu får jag åka dit igen en dag snart så att jag kan fota och visa er för den butiken är en ny favvis och jag vet att ni kommer att gilla den 😉    Nu måste jag försöka få igång min gamla pc för att leta fram bilder som ska vara med i reportagen till tidningen som intervjuade mig i Luleå så jag återkommer senare mina vänner. 

Tjingeling så länge! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens ord: glömsk!…”

  1. Josefine says:

    Ja, vissa dagar känns det som om man inte har huvudet med sig! : )

  2. Daniel says:

    Ja tänk vilken genomdrivskraft IKEA fortfarande har på folk. När är det inte kö dit?

    Har oxå tålligt minne i all stress, så du e inte ensam.

  3. angelica says:

    är nyfiken hur det har blivit på ditt kontor är det färdipiffat så man får se? =)

    nu fick ja energi av dig och har rivit ut ALLT ur mina garderober =)

    finns det möjlighet att få en glimt in i din färdigstädade garderob du ger mig så mycke energi bara man tittar in här på bloggen.

    kram angelica

  4. C says:

    Extra, extra!

    Nimrod är Jens Lapidus! Han råkade

    försäga sig på chatten!!

    http://nimrodofobi.blogspot.com/

  5. Caroline says:

    Japp, det är ALLTID folk utanför IKEA och väntar vid öppningen kan jag meddela. Speciellt på helger och semestrar, då är det inte ovanligt att folk har med kaffe och äter frukost på parkeringen (eller i caféet i entrén)Haha, känns lite galet, men är ändå ganska kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *