DAGENS OUTFIT.

Allmänt

Hemma på gården runt kl.14.

Eftersom jag använder helt andra type kläder nere i Thailand så var det riktigt härligt att få ta på sig den fina klänningen jag shoppade precis före vi reste, men som var allt för varm för Phuket, idag. Den känns lite “Carrie” och ett extra pluss för att den har fickor. That I like, a L.O.T.!

Och nej, jag har nästan inte något hår längre. (h.e.l.p.!)

Klänningen kommer från Monsoon, min nya favoritbutik.

Jag har inte ens hunnit packa om mitt handbagage från resan så den blev med då jag skulle på vippe refill.

Skorna är ett garderobsfynd. 

Här syns färgerna i det vackra tyget i klänningen bättre. Den är från Monsoon Fusion.

Nu sitter lilla J och skriver önskelista till sin födelsedag och jag njuter av den vackra soliga och riktigt varma sommardagen. Men nu är det slut chillat för nu ska här städas! Ska bli underbart med fräsch Ajax doft i hemmet mixat med lite clean cotton doftspray. Mmmmm….! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DAGENS OUTFIT.”

 1. Christina says:

  Välkommen hem från Phuket, och du är verkligen ursnygg i både klänningen och ditt hår utan extensions.
  Kram

  • gizmolina says:

   Åh så snäll du är Christina! Tusen 1000 tack för komplimangen! Nu blev jag glad! 🙂 & tack för välkommen hem!

   Önskar dig den bästa kvällen! Kram!

 2. Titti says:

  Vilken fin klänning, skorna har jag också. Även i svart.
  En del kläder har jag lämnat i Thailand men hade med en hel del Odd Molly och de vill jag ta med till Sverige.
  Alltid en “kamp” med baggaget…hålla sig inom vikten!
  Upptäckte att vi bara får ha en väska var till jul då vi åker med British Airways….hjälp ….brukar alltid ha med en “plastväska” förutom de två resväskorna….
  Jaha då får överkastet jag tänkt ta med vänta till en annnan gång.
  Längtar redan åter…men vi har haft och har otroligt VARMT i Umeå.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tusen tack Titti! 🙂 Visst är skorna underbart sköna?! Clarks kan verkligen mixen snyggt + comfy. Och ja, alltså detta med bagage… Jag väger ju a.l.d.r.i.g mina väskor och gamblar alltid på att det ska gå bra (peppar, peppar) och den där 3:e stora påsen var absolut inte planerad att bli med hem men den räddade mig.. Och 1 väska med British Airways? Hjälp – då kan jag aldrig resa med dem! 😉 Jag längtar också redan tillbaka. Älskar livet där nere!

   Happy torsdag! Kram!

 3. Merete says:

  For en nydelig kjole!

  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *