Dagens outfit!

Allmänt


Katie Holmes i super trendy jeans för nu är det ju både "släng" och hög midja som gäller Men detta är ingen modell ni kommer att få se mig i  för jag föredrar låg midja & smala (eller raka) ben 😉

Min dagens består just nu av hårrullar,  Victoria Beckham jeans och linne/singlett från By Malene Birger så den är inte så mycket att visa 😉  Så istället får Katie Homles stå för dagens eftersom hon verkar ha shoppat nya jeans !  Jag tror aldrig vi har sett så många bilder på henne ensam OCH i jeans tidigare.. orsaken är ju att hon att håller på att repetera inför en uppsättning på Broadway.

Nu sover min förkylda darling sin nap och jag ska njuta mina varma nygräddade muffins 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens outfit!”

 1. melissa says:

  usch, jag gillar verkligen inte sånna jeans. ;p

 2. Det är ganska liten sannolikhet att ni kommer att få se mig i den oxå måste jag erkänna!

 3. Sanna says:

  That's not hot.

  Katie har blivit väldigt skabbig på senaste tiden också tkr jag. my opinion.

 4. Lynetmor says:

  Hei. Ønsker god bedring til snuppa og ønsker dere en fortsatt fin dag 🙂 Her kommer barna snart hjem, men er litt sliten etter mye tequila på grill fest i går he, he. Dagens motto var bra siden barna begynner i barnehagen igjen i morgen. Når begynner snuppa de i barnehagen igjen?

 5. Josefin says:

  tycker verkligen inte det där var snyggt 😛

 6. michaela says:

  Hmm, vet inte vad jag ska tycka om det där. Det hade väl sin charm kanske, men bara kanske =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *