Dagens outfit.


Working girl. Här ser ni mig med "dagens fångst". Jag plockade mycket mer men det kommer med bud hem till mig imorgon fm. (mina armar räckte inte till).

Vet ni vad som hände strax efter kl.20 ? Exakt .. en söt liten prinsessan kom trippandes in på kontoret och sa att hon ville ligga i soffan och se på TV  så , bättre lycka med att somna tidigt i morgon 😉  Men det var riktigt mysigt att se på Lotta på Liseberg med hjärtat och det tog inte så länge förren hon sa att hon ville gå och sova i sängen igen.


Jag fotade dagens hos Pressekontakterna (pr-byrå) i em. Det gäller att passa på då man ser en helfigurspegel 😉  Jag har på mig tunika Hunky Dory, sjal shoppad i Cph, jeans + skor från Zara, väska Accessorize och armband från Julie Sandlau + Nomination också mitt Cartier armband som jag alltid har på mig (det sitter fast med kärlekslås).

Nu har jag precis avslutat ett långt samtal med min kära vän Randi och känner mig full av energi så nu ska här jobbas en stund 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens outfit.”

  1. kim says:

    kärlekslås?

  2. Kim-
    Ja, det är ett love armband från Cartier som den man får det av låser igen med ett "kärlekslås" och det ska inte öppnas så länge kärleken är där… 🙂

  3. Anonymous says:

    Oj :O Hoppas du slipper operation ;)) jag hade oxå ett men det åkte av på sjukhuset- Varifrån kommer halsduken ? Är i CPH ett par dagar 🙂 och vill gärna shoppa en – vet du något om märket Deeday ? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *