DAGENS OUTFIT.

Wat Chalong runt kl.17.30.

Det blev inget besök hos Big Buddha idag men det blev ett kort stopp på det fantastiskt vackra tempel som ligger runt hörnet från där vi bor. Vår chaufför körde nämligen plötsligt en annan väg på väg till marknaden och när vi passerade templet var jag bara tvungen att stoppa och knipsa några pics i farten. Har inte varit där på många år så måste ta mig en tur dit en dag snart. Det är ju så otroligt vackert! också är det något magiskt med atmosfären kring munkarna och templen som ger mig ro och harmoni… inbillar mig att det är bra för själen att vara där…

Wat Chalong består av flera olika tempel byggnader och det här är den största av dem. Och ser du hunden? det kryllar av vilda hundar där så lilla J hade väldigt bråttom in i taxin igen…och jag får erkänna att jag inte är speciellt glad i dem jag heller…  (det är tradition för thaiarna att åka hit för att mata de vilda hundarna).

Min fina och fantastiskt svala och sköna klänning med bling-bling uppe i halsen kommer från Monsoon

Vi köpte föresten mest stasj till våra mobiltelefoner på marknaden jag och Johanna. Älskar sånt! Det var tisdagsmarknaden på Villa Market här i Chalong som vi besökte, en ganska ny marknad som inte är speciellt stor men vi såg det som en kul uflykt också passade vi på att äta middag när vi ändå var där.

Nu ropar sängen på mig så see you tomorrow sweeties! 🙂

GoDnAtTkRaMaR!

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 4 Comments

4 responses to “DAGENS OUTFIT.”

 1. Evelina says:

  Åhh så fin klänning!!!

 2. Titti says:

  Härlig klänning….passar fint i Thailand.
  Vi har mycket hundar utan husse eller matte i Huay Yang…..man får alltid sällskap på stranden.
  De är snälla…..de flesta i alla fall….jag har inte stött på någon ilsken.
  Hoppas Johanna piggar på sig.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Tack snälla du! 🙂 Ja, de flesta lösa hundar här nere är ju super snälla men det finns , som alltid, undantag och sedan en av våra fina grannar blev biten av en så har jag lite respekt för dem… Så har de helst på lite avstånd.. 😉

   Önskar dig en härlig fredag fylld av solsken! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *