Dagens outfit & god natt.


Idag hade jag på mig linne / singlett från By Malene Birger, klänning shoppad här i Phuket (på Central Festival) till hur bra pris som helst :-), väska från Accesorize i Singapore, mitt favvo halsband från Bvlgari och mina guld flip-flops från DKNY. Bilden blev lite knasig pga solen, men, men …. 🙂 Gustav är försten med på bilden han också.

Phuket kl.01.30, natt mot söndag.

Jag är hopplöst dålig på att lägga mig i tid.. borde skämmas.. 😉 Men – eftersom jag har somnat med Johanna flera kvällar nu så kan man ju nästan säga att jag "sovit in" de timmar jag nu är vaken 🙂

Jag gjorde nyss iordning dagens shopping för att visa er men vad hände? Jo, det stod "change the battery" på min kamera så jag får visa imorgon istället. Shoppade  bl.a. super fina kuddfodral, Hello Kitty paraply etc också hittade jag ett nytt super inspirerande blad 🙂

Thumbnail
Måste ju bara visa er detta. I "Jungceylon" gallerian kan du få en 45 min "facial" för bara 300 bath (=60sek, 48 nok). Och då ligger du som du ser i sköna sängar mitt i ett "skyltfönster". ´Det ser jätte kul ut! Mín vän Lene har varit där flera gånger och hon säger att det är helt fantastiskt!! så – om du ska till Patong så måste du gå dit. :-)’

Thumbnail
Hittade den här nya bilden på "Carrie".  Coolt att hon väljer rosa skor till en så svart outfit! 🙂

Nej, nu ska jag ta och städa till lite här innan jag hoppar i säng för imorgon får vi besök. Hoppas att du har en riktigt mysig lördag kväll! Och du – unna dig en ordentlig sovmorgon imorgon för det är du värd! 🙂

Vi ses imorgon!

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 9 Comments

9 responses to “Dagens outfit & god natt.”

 1. Vem vann din tävling ?

 2. Din klänning är ursöt! 🙂

 3. AnnaStina says:

  Susie-

  Shit, jag har helt GLÖMT! förlåt. Ska gå igenom alla bidrag imorgon och presentera vinnaren då. Bra du påminde mig! får skylla på solsting & värmeslag 😉 Kram! 🙂

  Sara-

  Tack snälla du! 🙂 Den är super skön också gillar jag att den har fickor 🙂 Kram! 🙂

 4. mims says:

  vilken härlig blogg du har!:) ,

 5. Bella says:

  kjolen din er bare fantastisk 🙂 Du, vet du hvilken modell Dior-brillene dine er. Har sett noen på nettet, men jeg er usikker på om de er store nok. Elsker store solbriller. Det er så fancy! Kos deg videre og sov godt!

 6. elvira says:

  söt klänning!

 7. elvira says:

  söt klänning!

 8. Engla says:

  Hej på er i värmen! Tackar så mycket för alla fina kommentarer, vad de värmer! Ni verkar ha det underbart, vad stor Johanna blivit! Så härligt att få följa hennes utveckling! Längtar ni hem någonting?

  Kramar!

 9. Susie Kate Mela says:

  Anna-stina: Hihi heelt okej, jag hade ockås glömt om jag hade befunnit mig i paradiset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *