DAGENS OUTFIT & SHOPPING.

Dagens = jacka + over knee stövlar Zara, tights Gina Tricot, väska + solbriller Chloé. Och – jag har fått till ett till grönt höst arrangemang på framsidan av huset. Piffade med det häromdagen.

Det blev en liten tur på stan för oss girls och nu sitter vi och tittar på Bröderna Lejonhjärta. En fin klassiker som J inte sett innan. Själv såg jag den för säkert ja, vad kan det vara? 35 år sen? men det är märkligt så många detaljer jag ändå minns. Riktigt fina filmer sätter spår.  Men – nu ringde jag precis och beställde smarrig thai take-away så dags att åka och hämta. (det är det närmaste vi kommer JIG som är i Thailand. Ha, ha.)  Åh så härligt det ska bli med en soft hemmakväll! 🙂

Jag har gått och funderat på den här spegeln en stund och idag så fick den bli med hem… Ska se om den passar där jag tänkt mig den, annars får den åka tillbaka.  Vad tycker du? Gillar du den? 

Också har jag ju lovat att visa er alla julkalendrar jag hittar runt omkring i buitkerna och idag fick jag syn på denna! En från Yankee Candle som jag aldrig sett tidigare. Och – på tal om det: igår köpte jag årets TV (och radio) julkalender till Johanna. Den ser riktigt spännande ut årets kalender, lite Star Wars feeling över bilden på kalender.

 

Nej, nu måste vi sticka och hämta maten. Sen kör vi lördagsmys!

N.j.u.t. din kväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “DAGENS OUTFIT & SHOPPING.”

 1. Frida says:

  Så skönt med en soft hemmakväll. Vi körde också på thai take-away och sen blir det pyjamas i soffan framför repriserna av Temptation Island, haha.
  Härligt med ett till tips på julkalender, själv håller jag på och googlar efter den där tyska Nötknäppar-dekorationen, om du vet vilken jag menar. Det är egentligen en ganska ful gammaldags juldekoration som finns i olika storlekar och utföranden. När vi var i Berlin i julas så såg jag en sådan docka som var riktigt fin och dessutom i glittrig rosa som jag så klart inte köpte och nu är jag helt obsessed med att hitta en likadan. Inte helt lätt kan jag säga… Jakten fortsätter 🙂
  Ha en riktigt härlig lördagsmyskväll! Stor kram

  PS: hjälp så snygg du var i den där svarta outfiten!!

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Super snygg spegel!! Vi har haft tema fest i kväll med quinceanera flesta tema så kul. Jag har pysslat med allt från sombrero diadem av dockhattar 😉 till kaktus cupcakes . Önskar dig en härlig lördag kväll

 3. Lena says:

  Yes, jag gillar guld så spegeln tycker jag absolut om 🙂
  Snygg outfit – som alltid.
  Ha en fin kväll

 4. Här blev det thai-live.
  Chicken fried rice with chicken, en favorit.
  Oj de är VARMT…..får bli en sväng till stranden idag.
  Ha en härlig söndag.
  Kram Titti

 5. Jättefin spegel.Var kommer den ifrån?
  Kramar

 6. Catrine says:

  Vad fint du hade gjort i ute gruppen vad duktig du är du skulle behöva komma hem och hjälpa mej/ Catrine

 7. Sofia says:

  Hej! Vart är den snygga spegeln från/ märke?
  Tack för en inspirerande blogg, kikar in här och får alltid inspiration. 🙂
  Ha en fin kväll!
  Sofia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *