DAGENS, PÅSE-I-PÅSEN & NEW YORK.

Allmänt

Dagens =  blus Custommade, jeans Replay, parkas Chill Norway och halsband Bvlgari. Allt, utom halsbandet, kommer från min butik. Och den fina ljus-slingan i bakgrunden kostar 389 nok.

Johanna önskade sig ju en egen dator då hon fyllde år och jag börjat ångra att hon inte fick det för hon lägger beslag på min heeela kvällarna = jag får svårt att blogga… N.O.T. good !   så detta måste vi ändra på… ska ladda the i-pad i natt så får hon köra på den i morgon 😉

I kväll har jag gjort något ovanligt… jag har varit iväg och helghandlat ! oh yes! kan inte ens minnas då det hänt att jag gjort det på en torsdag? men gud så skönt det känns !  Nya krispiga blomster står nu på soffbordet, morgondagens middag är kirrad och det betyder att jag slipper stressa iväg och handla efter jobb i morgon kväll och kan gå rakt hem till fredagsmyset i stället. L.o.v.e.l.y. !  🙂

Jag tog en walk hem från jobb i regnet och hade 2 fyllda påsar från H&M med mig till Johanna (All for children kolleksjonen var så fin att jag gick bananas) som jag “gömt” i en Gizmolina & Co påse och då kom jag ihåg en kul sak !  I ett av talen som hölls på mitt bröllopillustrerade 2 vänner till mig hur jag gjorde då jag var ute på shopping:  också satte de ner en H&M påse i en NK påse.  Och idag gjorde jag exakt det! men med en Gizmolina påse. Haha. !  jag som tyckte att de överdrev… Busted!! 😉 

Dagens shopping till mig själv = New York karta.  Älskar pop-out-maps !  och shoppar alltid en sån då jag besöker stora städer. Den är perfekt att bära med sig i handväskan !  Och ja, jag fixade naglarna idag så nu är de helgfina.

Det är dag för mig att ta tag i lite jobb här nu men först ska sköna softarkläder på! 🙂

Jag älskar verkligen dessa mörka höstkvällar. Snacka om hög mysfaktor!!!

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DAGENS, PÅSE-I-PÅSEN & NEW YORK.”

 1. Mrs Moet says:

  Hej

  Så spännande med New York. En dag ska jag också ta mig dit. Själv har jag bokat en trip till Dominikanska Republiken i slutet av jan och ska för första gången ut och resa själv med mina tjejer.
  Längtar som sjutton efter sol nu måste jag säga.

  Ha en fin kväll.
  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Men gud så härligt med en tjejresa till Dominikanska Republiken! och så underbart att ha det att se fram emot i vinter ! 🙂 Själv ser jag verkligen fram emot N.Y. ! det är 6 år sedan sist jag var där så det är på tiden… !! Älskar den byn ! Njuuut din kväll fina du ! Kram !

 2. Kristin says:

  Last ned GOOP (Gwyneth Paltrow) guiden til NY. Den har kanskje noen fine tips.

 3. Heidi says:

  Hei! Hva koster den olivengrønne parkasen fra Chill? Den er så fin!! 🙂 God natt og sov godt!

  Klem Heidi 🙂

 4. nilla says:

  Haha du är för rolig :-))
  Visste inte att du har gift dig, eller bara trott kanske att du varit sambo. Kan du inte visa en bild från ditt bröllop.
  Ha en härlig helg utan stress utan bara njut.
  Kram till dig härliga tjej som alltid sprider sån glädje.

 5. Helena says:

  Oj, va kul med New York 🙂 Jag och min sambo var där i maj (första gången) och det var kärlek från första stund. Ett av mina NY tips är en helt fantastisk Roof top bar (tror dom har öppet året runt) med den bästa utsikten över stan och Empire.
  Deras hemsida http://www.230-fifth.com/

  Ha en underbar resa!

 6. Christina says:

  Har du och din fästman gift er eller relaterar du till ditt tidigare liv i Norge?
  Om ni har gift er så stort GRATTIS!
  Och ha en trevlig vistelse i New York.
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *