HABITS OF HAPPINESS!

Allmänt

Några av mina covers… just nu kör jag på den vårliga Ring, Ring! från Accessorize och den från Marc Jacobs är smart! för den är en charger, så det svart vita coveret sätter du på först och sen sätter du på det oranga ovanpå när du börjar gå tom för batteri för det är ett xtra batteri!  

Johanna ville stanna kvar på AKS trots allt (braaa!!!) så jag gick hem igen och ska passa på att sticka ut och göra det som står i min kalender idag. Det står: detoxa telefonen! Jag vet inte huuuur länge jag tänkt att göra det… men nu ska det verkligen bli av! För den är så full av bilder att det inte går att ta en enda, jo, via instagram kameran, men inte med den vanliga och vänner får inte alla mina sms och jag får inte deras så ja, detta är v.e.r.k.l.i.g.e.n. på tiden som sagt!!! Och ja, jag lastar självklart över alla pics till min dator och skulle bara kunna radera dem men jag vågar inte, vill ha en backup så att jag är heeelt säker på att de finns kvar + att det är så enkelt då om jag vill sticka inom fotobutiken och framkalla en bild eller två… Så, ska köra inom Preus Foto och lasta över alla bilder till en cd eller stick eller nåt. Vad som helst, bara det tömmer telefon!  för det är ju i.n.t.e. kul att gå runt på 17:e maj och vara tvungen att sletta en bild för varje ny jag tar… (grymt irriterande, en energi & tids tjuv).

Nej men en peppande video på det kanske? Idag är temat: The 3 habits of happiness. och den  är bara 4 min så se den och bli härligt inspirerad! 🙂

Jag har nu fått in dessa nya saker / rutiner i mitt liv sedan starten: lägger mig tidigare, dricker vatten, bäddar sängarna (i alla fall Johannas…) och nu är det som sagt telefonens tur.  Sen kör jag en ny sak i morgon innan jag tar helg!

Lycka till med dina förändringar fina du!!!  🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “HABITS OF HAPPINESS!”

 1. Anna says:

  Jag började med min första grej imorse; Frukost..
  Är SÅ dålig på det, men mår ju SÅ mycket bättre under dagens gång om jag får i mig något på morgonen.
  Hoppas du fick ordning på telefonen! Finns inget som är så störigt som när man måste radera bilder hela tiden..!

 2. Charlotte says:

  Åh, det påminde mig att det på min lista borde stå “köpa nytt skal till mobilen” för det har jag glömt nu i flera veckor… Iphone utan skal = not good 🙂
  Ikväll ska jag krypa ner i sängen med paddan och se den där filmen- verkar ju toppen såsom du gör med en “speciell sak” att göra varje dag!
  Massa kram och tack för inspo!
  Ps. önskar du hade bloppis med Js kläder i Sverige- mina girls skulle älska det! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *