DAGENS PINSAMMA.

16265308_10154164950955796_8077489241636345010_n

Snap alltså… 

Mitt lilla älskade hjärta är tyvärr inte alls i form och termometern visade dessutom lite feber så nu la hon sig nyss i sängen och somnade när jag plockade / städade på hennes rum. Och nyss sov vi nere i vardagsrummet båda två men vaknade av telefon och en säljare som frågade efter JIG, jag blir suuuuuper irriterad och ifrågasatte hur de kunde ringa om billigare el-pris klockan 03.45NATTEN?!?!  Han bara: eeeehhhh…. klockan är kvart i fyra på eftermiddagen! Ha, ha, ha. alltså hur i sömn var jag?!  Såååå pinsamt!  Skyllde på jet-lag och la på luren. Ha, ha.  Det är ju nästan så att man kan tro att jag också är sjuk idag men jag är bara trött. Sov riktigt dåligt i natt så en nap var precis vad jag behövde.   Och jag måste ha varit dagens knasigaste potentiella kund för den där säljaren. Ha, ha.

Nej, nu måste jag checka om jIG har svimmat av i bilen?  han parkerade på gården för läääääänge sen men har inte kommit in… blir alltid lika nojigt orolig sånna gånger och tänker att det hänt något…  men samtidigt känner jag honom, han har säkert ett tfn.möte. Typ…! 😉

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DAGENS PINSAMMA.”

 1. Haha – sådär gör min man också, stannar i bilen jättelänge och när jag ibland säger “men vad sen du är” så svarar han “men jag har varit hemma i över en timme”….haha, jo men i garaget räknas liksom inte 🙂

  Hoppas lilla-J kryar på sig och håller tummarna för att det inte är magsjukan!
  Kram och jag önskar dig en fin torsdagskväll!

  • gizmolina says:

   Ha, ha. Härligt att höra att fler är i samma sits som mig….! 😉 JIG hade så klart inte svimmat utan han hade mycket riktigt haft ett tfn möte i bilen. Och tack snälla du för omtanken ang. Johanna. Det var tack-och-lov bara en förkylning så ingen magsjuka i sikte (peppar, peppar).

   Önskar dig en underbar start på veckan Charlotte! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *