Dagens pinsamma..

Jag måste bara berätta en lite pinsam sak som jag lyckades med idag… :

Jag & Johanna tog turen innom Zara och när vi ska ta hissen till 2:a våningen så åker plötsligt hissen ner i källaren i stället och plötsligt så tittar vi rakt in i ett giga STORT lager och in i hissen kliver hon som är butikschef med armarna fulla av varor och då drar jag igång följande samtal :

Jag: Oj! förlåt, jag tryckte på 2 i hissen också åkte vi ner?
Hon: Ja, ni åkte ner för att jag tryckte ner hissen.
Jag: Nejmen, ååååhhh ! (säger jag och tittar på hennes mage)
Hon: Ehh? va ?
Jag: Ja, men … ?! också nickar jag mot magen.. och samtidigt blir jag riktigt orolig för att jag gjort bort mig TOTALT för hon såg så frågande ut  så jag säger: Jag ser att du är gravid!? (och hoppas verkligen att jag har rätt, annars hade jag dött..)
Hon: Jaha, ja det är jag. Men det är länge kvar..
Jag: nu inser jag hur knäppt allt måste verka i hennes ögon, jag menar jag har ALDRIG tidigare pratat med henne och nu står jag i en liten hiss och kommenterar hennes mage (av alla ting ! jag kunde väl ha sagt att hon hade snygga jeans på sig eller nåt..). Så jag säger grattis ! , nu förändras livet för dig och bla bla bla bla bla.. Alltså jag minns knappt vad jag babblade på om och det kände som att vi åkte hiss i flera dagar men det var ju typ max 30 sek?
Hon: lyssnar bara…
Jag: Babblar vidare och avslutar  med nåt i stil med att: och tajmingen med barn är ju sällan rätt. Hallå!! vad vet jag om hennes liv och hennes tajming? Typ ingenting jag menar jag känner ju inte tjejen och har aldrig någonsin pratat med henne tidigare ..  Oh my..

Vips så är hon borta i butiksvimlet och jag står där med Johanna i vagnen och tänker: vad gjorde jag nu? tjejen måste ju tro att jag är helt galen och en "låtsaskompis" typ 😉 Men ni vet hur det är med sånna som man tycker att man "känner" för att man "sett dem på TV" och den här tjejen har jag sett typ 100 gånger inne på Zara eftersom jag ofta tittar in där (passerar butiken varje dag till & från dagis = 4 gånger om dagen) så jag inbillade mig plötsligt att det gjorde att jag kände henne.

Mycket mer pinsam än så här var jag inte idag 😉

Med denna lilla story säger jag TACK för idag och god natt.

Sweet dreams! ♥

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “Dagens pinsamma..”

 1. Mikaela says:

  Ha en trevlig påsk

 2. pangis says:

  Åååhh jag hade gjort ungerfär likadant (det är jag säker på, hade varit typiskt mig) och jag hade känt mig minst lika pinsam.. men jag tror inte hon brydde sig:-) Hon fattade nog att du blev helt ställd när du hamnade i källaren:-) Fin dag till er!!!

 3. Camilla says:

  Ha ha…ja, så kan det gå! Tack för att du bjussade på ett morgonskratt 🙂

  Ha en härlig dag!

  Kram Camilla

 4. Anna says:

  Hahahahahaha! Som sagt, där fick man ett morgonskratt! Du är fööör rolig 🙂

  Kraaam

  Om det kan vara nån "tröst" så förgyllde du min dag, med din lilla historia!

 5. Hoppas du får en härlig dag 🙂

  allt väl?

 6. Nelly says:

  haha, det var roligt! iaf i efterhand. 😉

  va mysigt ni hade igår med K & S! : D

  kram

 7. Cissi says:

  Bättre att känna någon för mycker än för lite!!

 8. Maria says:

  Hahaha!!! Jag kan se situationen framför mig. Det är som om man inte kan styra sig själv längre och ju pinsammare man inser att man blir, desto värre fortsätter man… Man ska liksom bättra till det, men det är ingen ide, man trasslar bara in sig än värre… 🙂

  Haha särskilt roligt när du kom med kunniga kommentarer om svårigheterna med tajming. Hahaha! Hoppas att du inte behöver ta en nio månaders paus innan du kan gå in där igen! 😉

 9. Ha, ha, ja det blir verkligen bara värre när man ska försöka ta sig ur en pinsam situation 😉 TACK för alla härliga kommentarer! Glad jag har er !

  Önskar er alla en UNDERBAR dag! Kramar ! 🙂

 10. Helena says:

  Den bilden tog tag i mej så mycket, så jag la den helt fräckt på min blogg.. Jag har länkat till din blogg i inlägget och så. Hoppas du inte tar illa upp!

 11. Sandra A says:

  Hahahaha, vilken komisk situation! Jag hade förmodligen gjort detsamma, fast det är ju bara att ta det med en klackspark och skratta åt det. För vad gör det om hundra år…?! 😉

  Ha en riktigt skön påsk och sköt om er tjejer! // Kram Sandra A

 12. Hej Helena-

  Kul att du "lånat" bilden och tack för länk 🙂 Önskar dig en flott dag ! Kram 🙂

  Hej Sandra-

  Ha, ha ja – exakt, vem bryr sig om 100 år? 😉 Kram!

 13. Malin.E says:

  haha ja man känner igen sig, det händer några blunder då och då, som man kan få till det bland, Roligt att det händer andra också. Jag skrattade gott när jag läste det.

 14. Alinde says:

  Tur för dig att hon var gravid iaf, ännu värre ifall hon svarat nej på det!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *